.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Тема: Солариум

Lightbulb Солариум

Здравейте. Извинявам се ако има такава или подобна тема. Имам няколко въпроса относно солариума. Вчера ходих до соларно студио за да си направя кратка справка, а там ме чакаше една бабичка, от която разбрах само за какво служи солариума. Та въпросите са миследните:
    1. Аз съм леко тъмничка, но до сега не съм посещавала солариум. На каква температура и г/д колко време да се "пека" там вътре?
    2. Какви лосиони трябва да използвам преди и след употребата му и изобщо необходими ли са?
    3. Някъде бях чела, че не трябва да се къпеш в деня в който си посетил солариума - вярно ли е?
    4. Г/д каква е цената на минута - ориентировъчно.
    5. И последен, но малко тъп въпрос - голи или с бански/бельо да се подлагаме на лъчите? Благодаря на всеки изявил се в темата!
    24.12.2010

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    1. Температурата си я регулират в самото студио..ти си избираш само минутите. Щом досега не си ходила, но си тъмничка, можеш да започнеш от 5 мин и постепенно да ги увеличаваш.
    2. Не са необходими, но са препоръчителни. Всяко студио предлага такива, можеш да се консултираш на място.
    3. Глупости. След солариум трябва да изчакаш поне 1 час преди да се изкъпеш просто. Иначе не хваща тена.
    4. От 50 ст до 1 лв. Обикновенп турбо солариумите са по 80 ст - 1 лв.
    5. Както си прецениш. Аз се пека гола. След като никой не ме гледа, не виждам причина да ми остават разлики.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си