- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вие щастливи ли сте?
Аз съм много, без конкретна причина, но всичко във всякакъв план ми е супер, за това се замислих как преди година някъде бях много сдухан, защото нищо не беше наред... А сега всичко е супер, всичко явно си идва на мястото , време само и търпение трябва.
А вие? Щастливи ли сте? Ако да, защо? А ако не, защо?
Еми това е![]()
В момента ми е един такъв странен период... в един момент ми е много щастливо. В друг ми е адски сдухано. Ама няма как.
Като се замисля само изпити и зор ме чакат, ама пък е за добро.
Така че може да се каже, че съм в период на очакване.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Лично аз съм необвързана,но все пак съм щастлива защото имам достатъчно приятели и семейство,които ме правят щастлива.може да прозвучи егоистично,но свободата носи щастие,тъй като не се чувстваш отговорен към някого...На всеки му се иска да има човек до себе си (както и аз),но единствено знам и вярвам че търпението награждава
,рано или късно ще се появи точният човек..
Затова и не бързам..Преживяла съм достатъчно разочарования,от които имам опит и това не ми попречи да продължа напред..
Както каза Hayashi : в период на очакване ...
![]()
Щастлив съм като цяло, мога много да обяснявам защо да или пък не, но да остане за друг ден![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Какво означава да бъдеш щастлив?
Усмихнат човек съм, но страшно много се депресирам на моменти.Напомням си за семейството, приятелите. Някои хора и това нямат. Така се чувствам по-добре. Не съм бедна.
Другите неща с времето. Не може да имаме всичко.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не съм щастлива изобщо.. А причината-дълго е за обяснение...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Не всичко ми е на 6, но съм благодарна за това, което имам в момента, а това, което го нямам - ще си го получа рано или късно, ако съм го заслужила. Пълно щастие няма, са казали хората и е така.
Щастлива съм,да.
Имам прекрасен човек до себе си, семейство,което ме обича, предстои ми бал и съм в отлично здраве.
Малко се притеснявам за матурите, обаче вярвам, че ще ги взема с добра оценка.
Ами да, мисля, че съм щастлива. Карам леко труден период на навикване с милион и двестате промени в последно време, но като цяло съм щастлива.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не съм.
Така е решила съдбата ;д..![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Щастлива съм, може да се каже. Щастлива съм, че с момчето ми всичко ни е наред вече почти 1 година..
От друга страна в семейството си имам проблеми и се чувствам напрегната, странно е, не мога да кажа, че летя от щастие, но не мога и да кажа, че съм нещастна.
Напоследък съм доста объркана и не знам дали съм щастлива. Но няма нещо което да ме прави нещастна...
Не съм напълно щастлива, защото съм глупава.
Имам прекрасни родителите, вече почти 2 години до себе си имам човек, който ме обича и който обичам, имам приятели, за които не бих и мечтала преди, училището ми върви, получих всичко, което исках до сега, че даже и повече... Оценявам всичко това, но пак нещо ми липсва. Предполагам, че е някоя малка подробност, която не забелязвам, но която оказва голямо влияние.
И спря да се върти за миг земята..
Ужасно напрегната от няколко месеца насам. Лошото е, че това ми влияе на отношенията със семейството и с половинката- най-често на него си изкарвам, а не трябва. Мислех, че не забелязва, че не му пука и умишлено ми лази по нерва, а то такива обяснения в любов чух, че три дни не си намерих място.
Да дойде 01.10 и да се свършва.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Нямам спомен някога да НЕ съм бил щастлив.. Дори и проблемчета да има понякога пак съм си ОК... А точно на тоя етап от живота ми не се сещам за нещо което ми липсва...... Патронче съм си,..
И аз като Тарикатче не си спомням период от живота ми, когато да съм била нещастна. Случвало се е естествено да се почуствам тъжна, ако стане нещо лошо. Да се ядосам, когато нещата не се нареждат. Да ме боли, когато се разделям с хората, на които държа. Но истинско нещастие не съм изпитвала. Това не означава, че винаги съм щастлива. Има моменти и моменти.
Точно сега съм щастлива.
П.С. Сетих се за една притча.
Един човек имал всичко в живота-семейство, деца, занаят...Бил богат човек, но както често се случва застигнало го нещастието да загуби богатството си. Той толкова се отчаял, че не знаел какво друго да направи и решил да се обеси. Тръгнал към гората, по пътя го застигнал един дървар. Попитал го накъде се е запътил, човекът му разказал за нещастието си, а дърварят го погледнал, поговорил с него, разубедил го и му подал една бележка. Казал му да не бърза да чете бележката, да го направи когато се прибере у дома. Прибрал се човекът, разгърнал бележката, а на нея пишело: "НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА"...
Заживял човекът със семейството си и с общи усилия успели да се справят, потръгнало му и отново възвърнал богатството си...
Минало време и веднъж съвсем случайно срещнал същия дървар, зарадвал се, че го вижда и му се похвалил, че всичко при него пак е добре, богатство, семейство - всичко си възвърнал като преди. Погледнал го дърварят, помислил и само промълвил: "Ти май скоро не си чел онази бележка, която някога ти дадох..."
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Както казаха по-горе, пълно щастие няма. Винаги ще има нещо, което да може да бъде по-добре, нещо, което не е така, както ни се иска да бъде. Но според мен точно тези не-толкова-хубави неща, които малко или много ни нарушават идилията, ни карат да продължаваме напред и да градим щастието си. Поглеждайки голямата картина, в най-общ план, би трябвало да съм щастлива.
Конкретно тези дни щастието ми убягва, но вярвам, че е моментно състояние.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не съм особено щастлив, но всичко е в мои ръце. Ако положа необходимите усилия и надмогна вселенския ми мързел, съм убеден, че нещата ще се подредят и ще бъда щастлив и удовлетворен от себе си и живота си. Реално нямам от какво да се оплача - аз и близките ми сме в добро здраве и нормални отношения, живея на място с прекрасни условия, финансовото ми положение е нормално и т.н.
Welcome to the Jungle...
Един стар познайник разправяше,че щастието всъщност е рекламен трик и съм склонна да се съглася(поне тоя път) с него.
Аз гледам да съм доволна и с всичкия си.
Като гледам,получава ми се засега.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Щастлива съм. Дори повече, отколкото реално осъзнавам. Доволна съм от себе си и от начина, по който си живея живота, но човек няма как да е напълно 100%тово независим. А както знаем за хората, колкото и добри намерения да имаш, колкото и малко да очакваш... те ще се стараят много и все някак, рано или късно, ще успеят да ти паднат в очите. И понякога това ме дразни... липсата на пълен контрол над нещата, които ми се случват.
Щастлив съм, но не чак толкова, защото съм пред дилема![]()
Никога не съм била наполовина щастлива и съм абсолютен привърженик на тезата, че има пълно щастие. Просто се съсредоточавам върху хубавите неща от живота ми, които винаги са били достатъчно и се стремя да променя, онези които не са толкова хубави. Мисълта, че мога да го направя ми е достатъчна. Зависи от това как подреждаш приоритетите си. Ако в списъка, първите 5 например, за както бих искала да са ок, всъщност са, то това ме прави абсолютно и 100-процентово щастлива. Те са онези обикновени неща като здраве, приятели, семейство, любим човек. Вкупом именно те са и най-важните неща за мен. Ако тях ги има значи съм щастлива, значи всичко ми е наред, а ако не е, заради горепосочените остава вярата, че ще се оправи, защото имаш някого до себе си. Имаш опора. Не си сам. Така че, ако съм жадна и в една чаша има вода, няма никакво значение дали е на половина празна или пълна. Важното е да ми утоли жаждата. Останалото ... на кой му пука.