.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Момчето, което харесвам си харесва най-добрата ми приятелка

Аз съм доста ревнива и това момче, което си харесвам ужасно много харесва също най-добрата ми приятелка, но си харесва и мен и сега ми е супер криво. Разбирам, че хората не могат да си контролират чувствата, но ми е неприятно и ревнувам много. Кажете ми какво да правя? Да си кажа ли мнението? МНого съм объркана ;//

Ако с това момче ходите кажи го, ако смяташ да ходиш с това момче иди и му кажи че го харесваш и тогава му кажи че ревнуваш. Обаче ако се чудиш как да си придадеш важност ... по-добре недей. Ако е някой дето са му въртяли номера и е човек който има себеуважение така ще те отреже че ти е бедна фантазията (казвам ти го от личен опит защото аз мразя да ми дават наклон на *** и ако дойде някоя която ми никаква и ми каже ти няма да заглеждаш еди коя си защото аз те харесвам, сигурно повече няма да ме погледне).

Кво и пишете в темите на тая... Не виждате ли какви истории си измисля, даже си признава, че са измислени.

Ааа тая вече не е измислена ;дд

Супер фен Аватара на shmatarok
    А шамариии?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    А шамариии?
    Вече 18 сме ти набрали

Следите бее ; )) Браво мн сте добри. Това ли искате да ви кажа?! Пфф, абе вие с тия шамари се оляхте ; DD

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Искаме да се прибереш обратно там, откъдето си изпълзяла. Така ще направиш добро не само на нас ами и на цялото човечестнво.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Вие пък като следите темите на невинните хорица и почвате да обиждате като незнаете за какво става дума, по-добре вие го направете ; DD Пък и, ако нищо хубаво не можете да кажете, по-добре нищо не казвайтее !

Град
    В мислите на хората
    Ти и ти нищо не каза. Надявам се осъзнаваш че хората пишат по твоите теми, само когато няма никоя друга по която да пишат нещо, нали?

Dr. Gregory House

Айде избивайте си комплексите на друго място, защото карате хората тук та се чувстват доста тъпо.

Град
    В мислите на хората
    Това е идеята.

По другите теми е интересно - няма смисъл да ги разваляме.

Dr. Gregory House

Ами щях да си бъда по-добре и с нула коментари по темата Абе вие какво дойдохте тука да ми казвате каква съм и каква не съм ?! Нито ме познавате, нито нищо. Айде стига. Аз не знам вие какви сте. Може да се някакви мъдри, свестни хора, ама явно сте и комплексари ... ;DD

Град
    В мислите на хората
    Я тропни с краче. Така.. по сърдито и наперено да изглеждаш

Dr. Gregory House

Много са ми смешни 14-15 годишните кифли като излязат с номера "не ме познаваш". За човек се разбира по поведението му, не по това дали го познаваш, или не. Случвало ми се е момиче, което познавам от над 10 години да ми изръси "не ме познаваш", само, защото и казах, че е тъпа кифла.

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    доста познато ..кофти случай е.. ;х най-добре ще е и двете да не се занимавате с него.. А ако наистина си готова да жертваш приятелството за любовта тогава се бори за него.. И в никакъв случай не допускай да бъдеш пренебрегвана само заради чуждото щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си