.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Q pomognete

Мега фен Аватара на Ashenvale

Q pomognete

Abe preinstalirah si windowsa, i sega nqmam driveri za zvuk .. Nqkoi da moje da mi nameri az probvah da instaliram nqkakvi i ne stana.
    Sushto taka sega mi pishe, che pisha na bulgarski a pisha na latinica, za koeto mnogo se izvinqvam :/

За езика можеш да пробваш да смениш езика като натиснеш Enter+Alt или Control

ne stava :/

Е добре, юе съм хакер .. Само дет не знам къде е "ch-то"

Мега фен
    трябва да знаеш какъв ти е звуковият адаптер, марка и модел, за да провериш можеш да използваш aida64 или everest

Стана още по голям проблем .. Както си цъках изведнъж ми излезе, "Вашият харддиск е повреден, моля архивирайте вашите файлове на безопасно място и се опитайте да не включвате вашия компютър докато не го поправите.
    Добре, архивирах ги, трябва да ги запиша някъде обаче не ми позволява да ги запиша където и да било :/
    Някой да е имал такъв проблем ? Ще трябва да плащам за нов хард диск ли или ?

Мега фен
    ако успееш инсталирай hdtune и тествай диска за грешки от health и error scan, ето линк: http://www.hdtune.com/files/hdtunepro_500_trial.exe

ако е изтекъл trial периода, тогава можеш да инсталираш тази: http://www.hdtune.com/files/hdtune_255.exe

Изтеглих програмата Hard Disk Sentinel:

Performance: 100 %
    Health: 0%

There are 3218 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area.
    Problems occurred between the communication of the disk and the host 45252 times.
    Replace hard disk immediately.

Power on time: 432 days 17 hours
    Estimated remaining lifetime: 0 days

Казаха ми да пробвам с :Acronis disk director Suite 10, ще пробвам и с нея и вече ако не стане го оставям тоя компютър да изгнива в стаята ми ..

Абе има ли шанс да използвам външния хард вместо тоя ...

Как се работи с тая програма, никаква идея нямам .

" Инсталирай Acronis disk director Suite 10 на лаптопа, вържи харда към него, с акрониса развали всички партишъни и пусни Wipe на целия диск.
    Преди това задължително си копирай всички важни данни, Wipe e необратимо изтриване на всичко, таблицата става сано нули. "

Как да го направя това идея си нямам .. зае*авам го, писна ми.

Мега фен
    трябва да архивираш всички важни данни на друг диск, и след това можеш да използваш hiren's boot cd: http://www.kaldata.com/modules.php?m...wnload&id=1175

там има много програми за целта

Е аз нямам какво да архивирам, аз нямам нищо важно .. Аз даже флашка нямам :@

Или пробвай с тази програма: http://zamunda.net/details.php?id=238825&hit=1

Уж това е най-добрата програма!
    Последно редактирано от doomkillerr : 05-25-2012 на 12:47

Ще пробвам, а с това hiren boot CD не мога да се оправя, баси сложнотията ..

Направо се отказвам ... тая програма ми пише да изключа всички програми, ОК!
    Изключих всичко възможно и пак ми пише същото, отказвам се окончателно, няма да се занимавам повече с тъпия хард, благодаря за помощта и за отделеното време

Мега фен
    направи ли си hiren's boot cd?, ако не, изпечи си едно, след което трябва да boot-неш с него от boot менюто на bios-а, стартирай mini xp, като ти покаже десктопа, долу в дясно има една черна иконка с хиксче(hbcdmenu) кликаш на нея и там търсиш в менюто подходящите програми, онези, които ти трябват са в filesystem и hard disk/storage
    Последно редактирано от npp : 05-26-2012 на 10:07

Нищо не стана, говорих с учителя ми по информатика и ми каза да преинсталирам компютъра, да направя диск Ц 150gb и да направя бавно форматиране.
    Другото което ми каза да пробвам са SATA кабелите, и ако и това не стане ще купувам нов ..

Мега фен
    направи му първо low level formatting с hiren's bootcd 15.1, там има една програма наречена HDD Low Level Format Tool 2.36 в подменю hard disk/storage, но преди това е добре да изтриеш партишъните с Partition Wizard Home Edition 7.0 от подменю partition/boot/mbr
    Последно редактирано от npp : 05-28-2012 на 14:54

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си