- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- противозачатъчните.. имам нужда от малко информация:)
Здравейтепрочетох темите, които успях да намеря в този форум относно противозачатъчните и все пак не открих отговорите на някои от моите въпроси.. Та.. аз съм на 17 години и водя полов живот от 3 месеца.. Истината е, че съм опитала от сладостта на секс без презерватив и доста повече ни допадна с приятеля ни, затова започнах да търся варианти за контрацепция... Диафрагма е добър вариант, но разбира се няма такова нещо в България.. затова нещата опират до противозачатъчни... С когото и да говоря всеки ми казва, че се окосмяваш и че ти се мешат хормоните.. По дяволите, никъде не го пише това.. навсякъде са готини работи... Нормализират цикъла, правят го по-къс, по-малко болезнен (а откакто правя секс направо умирам от болка първите дни - ужасно е!) ... Дали да почна да пия? Ще отида все някога на гинеколог, разбира се, ще се консултирам със специалист.. просто исках да попитам вас, защото съм сигурна че доста имат ако не лични преживявания - поне са запознати доста повече!
та в общи линии - ще ми стане ли нещо?
какви са ви наблюденията относно тези хапченца? Благодаря ви
![]()
Пъbertteтьtt e sьsttoянiie, koгаttoO ttи se щэ da sttиsнeш swettа za гушatta, нoO wмestto ttowa... sтiiskaш пьпkata sii ..