- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На необвързаните им е по-трудно :D
И ето, че както всички ме посъветвахте - продължавам напред. Откакто съм необвързана около мен има страшно много хищници. Толкова много момчета едновременно, че направо ме побъркват. Живея живота си и ми е супер готино, но има един проблем.. Раздвоена съм. Свалят ме 2 страхотни, но различни момчета. Пълни противоположности са, но и двамата ме привличат адски много и все пак трябва да взема решение, защото ги въртя и двамата и вече ми е неудобно..
Единият ме сваля от доста време и е всичко от което се нуждае едно момиче- визуално.. висок, с добро телосложение и е много мил с мен..
Но с другия е много различно.. има някаква невероятна химия между нас, предразполага ме специално в това отношение..
Тъй като имах 3 години сериозна връзка и съм спала само с едно момче, сега се чувствам супер странно и ми е трудно да се отпусна, несигурна съм някак.. В никакъв случай не съм зле в секса, но просто тоя срам ме смазва..
Пред доста труден избор съм поставена..
Някакви съвети, мнения- не са излишни![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
Искаш ние да изберем вместо теб? Живота си е твой, прави сама изборите си и това което мислиш за най - добре.
Още повече, че ние не познаваме нито един от тях по - добре от теб.
inb4 "Чакай да си извадя кристалната топка и картите"
При така постсвена ситуация, аз бих избрала втория. При всички положения независимо кой ще избереш, няма да ти е последен, така че аз бих избрала този, с който се чувствам по добре, който ме привлича повече. Пък и не е казано, че като ти се налага да избираш и те трябва да знаят, че си поставена пред такъв избор. Така че ако си изиграеш картите добре, можеш да си оставиш вратичка за някога при загубилия надпреварата.
Ем... реално с какво ще ти помогне факта, че аз бих избрала еди кой си, а някоя друга - втория? Този, в чиято компания ти е по-приятно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Звучи ми, че първия е за тебе.
Послушай сърцето си и направи своя избор! По-скоро първия![]()
хах имаше една мисъл която се сетих сега
ако имаш двама,избери втория,защото ако наистина обичаше(е чак сега обичам в случая ти..) първия нямаше да има втори
Да ти имам проблема. Хищници винаги ще има около теб.
Ама е тъпо да искаш от нас да вземем твоите решения. Щото после ти ще си с въпросния а не ние. За мен нито единия от двамата, очовечи се малко че още те пере спомена за бившия. А това е лошо за нова връзка.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
За връзка ли се гласиш или за неангажиращо забавление? Ако е първото - никой от двамата. Рано ти е, имайки предвид оная пиявица, бившия ти, как ти е въртял главата 3 години. Ако е за забавление - и двамата. Повърти си ги, позабавлявайте се и се насочи към трети.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не знам дали авторката е иска просто да се забавлява или ще търси заместители на бившия си. По скоро второто ще е, затова независимо дали ще се чукат само или ще имат връзка - не е на добре работата.
Dr. Gregory House
Авторке, ти тук ни взе за мезе. За всичко вече ни питаш. Утре ще пуснеш тема: каква тоалетна хартия да си купя?
Нито един от двамата. Щом стигаш до такива дилеми и не си сигурна, не започвай нищо.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Щом въртиш и двамата е трудно да вземеш решение...
На този етап не търся сериозна връзка, нито заместител на бившия ми.. не оставайте с погрешно впечатление.
Мисля, че този форум е, за да си помагаме взаимно, не за да се критикуваме, но както и да е. Благодаря![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
Обичаш да отричаш всичко, което не се вписва в малкия ти сбъркан свят, м? Мисленето е хубава способност. Особено когато се прилага правилно и навреме![]()
Dr. Gregory House
Добре бе, безгрешни!
Е стига нападахте момичето де ...
по темата: Щом се колебаеш между двамата, значи нито един от тях не желаеш достатъчно силно, че да искаш нещо по сериозно от него. А ако ти е само за секса хващай си единият или пък и двамата което по ти харесва като идея.
Пробваш ги двамата, който чука по-яко - него. Решено.
Първоначално написано от antifashionshit
Имам чувството, че мислиш, че трябва да избереш първия, но искаш втория.
Взимай втория.
Намери си трети. ;д
nigga stole my bike
Според мен избери първия..или просто този, с който се чувстваш наистина най-добре!![]()
Първоначално написано от valdesbg
Пак ме изпревари ! ;д Леко перефразирано в сравнение с това което щях да пиша, но със същата идея.
И как го реши това ? Само щото е "нацепена батка" (че не е и много ясно, колко нацепена..) ?Първоначално написано от p3tinc3t0
![]()
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 05-24-2012 на 19:42