.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Цитирай Първоначално написано от horacio Виж мнението
    Намери си трети. ;д
    +1 ;дд 10 букви...

Дилема.. баскетболист и футболист ?!
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Супер фен Аватара на djipsito
    Футболистите са с криви крака.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Футболистите са с криви крака.
    Е, кривокраки са, няма спор

и баскетболистите и футболистите са готини (повечето) ... зависи си от човека

Цитирай Първоначално написано от Black.Cherry Виж мнението
    и баскетболистите и футболистите са готини (повечето) ... зависи си от човека
    Те че са готини, готини са.. но манталитета им е различен, но както казваш - зависи си от човека.

Чети!!! - Сядаш пред мониторчИтУ теглиш ей тоя филм - http://www.imdb.com/title/tt1596350/ и се учиш "кВо ли аджЪбЪ да прЪвЯ сЯ ЪЪЪ?" - капиш?

амиии поввечето футболисти са някфи фешънчета , докато повечето баскетболисти са ..как да кажа по-смъкнати(говоря за облекло) ;д ... не казвам че всички са така.. просто известен процент

Супер фен Аватара на djipsito
    Да ви имам проблемите... Нямате ли други занимания ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Голям фен
    не беше ли странното онкологично болно момиче , което пуска тема , за да ни обясни как върви любовният и живот

Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    не беше ли странното онкологично болно момиче , което пуска тема , за да ни обясни как върви любовният и живот
    Хах, и..?!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Такова нещо като някой изцепи, ми се доповръща. Не те е срам...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Такова нещо като някой изцепи, ми се доповръща. Не те е срам...
    Както казаха налага се да търпя и такова отношение, тъй че нищо ново..

Голям фен
    Ми , нищо.Не ме кефиш.Преди се оплакваше как твоят човек клати теб и още дузина други , сега мрънкаш кой от 2ма пичове да избереш.Ако момче върти две е престъпник и курвар, ако момиче "се колебае между двама и е добра в секса много" и е болна е бахти пичката , заслужаваща състрадание.Да , ама не.Жалка картинка си за мен.Чакам в близките седмици тема от рода на " кой да избера , а всъщност никой от 2мата не те отразява".Със здраве.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Айде някой да ми каже откога да си "добра в секса" е нещо, заслужаващо обвинителен поглед? Ама после много обичате да обиждате някое момиче на "дърво в кревата" и на "фригидна". И на мен темата ми се види тъпа, защото е безсмислена и кой ще избере си е до нея, не до нас, ама твоето изказване беше едно от по-грозните неща, които съм чувала въобще. Като не я харесваш, наречи я овца, патка, тъпа п*тка, ако щеш, пак е грозно, но е в пъти по-приемливо от тоя ироничен, злобен тон и подигравка с тая ужасна болест.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Ми , нищо.Не ме кефиш.Преди се оплакваше как твоят човек клати теб и още дузина други , сега мрънкаш кой от 2ма пичове да избереш.Ако момче върти две е престъпник и курвар, ако момиче "се колебае между двама и е добра в секса много" и е болна е бахти пичката , заслужаваща състрадание.Да , ама не.Жалка картинка си за мен.Чакам в близките седмици тема от рода на " кой да избера , а всъщност никой от 2мата не те отразява".Със здраве.
    Само не разбрах състраданието къде го вписваш в цялата тая картина. Хубаво, не те кефа, не ми чети темите и не се занимавай с мен. Не съм опитала да се изтъквам, а и има разлика - обвързано момче да върти "дузина" и необвързано момиче "да се колебае между двама". Така че прави разлика.
    Светът е пълен с комплексари като теб, Ваше Величество хах..
    Със здраве!

Ето ти решение... остави ги и двамата и се застреляй в главата! Или по-добре аз да те застрелям... че такава "умница" като теб може да не си уцели главата

Голям фен
    Изискваш състрадание , момиче .Ако имах подобен проблем като твоя , нямаше да влизам в детайли от какво съм болен или колко е сериозно.Нима фактът , че приятелят ти ти изневерява не е достатъчен само по себе си да представи ситуацията.Не е нужно да конкретизираш и даваш детайли от какво си болна - това е форум , на никого няма да му пука за теб 5 минути след като прочете темата ти.Иначе гледай един филм - нямам си и идея как беше преведен на български.На английски е "Дис мийнс уор".Главната героиня е курва , излиза с 2ма приятели и после обвинява тях , че не са и казали , че се познават.Просто жалко наистина.

спестих ти грубите думи на човека над мен.
    Не съм комплексар - изразявам мнение.Много сте ми странни - май не приемате истина , различна от тази , която ви се иска да чуете.Казах каквото мисля - приеми го така , както аз приех твоя пост.

п.с. Съмнявам се да знаеш кога се използва "Величество" и кога "Височество" , но ако се лъжа и си го използвала нарочно , заслужаваш поздравления.Даскалът по руски се обръщаше към мен по същия начин , макар и по други причини.

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    И аз казвам, че е по-добре да не вземаш никой от тях.

Ducky wenii Maimunchoo

Давай Елена, направи своя избор. Деймън или Стефан? Избирай Деймън!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Първия го описа само физически почти, а наблегна върху химията с втория. Виж колко е просто. Ако все още мислиш по същия начин, знаеш решението на проблема си. Пречи ти единствено страхът дали ще вземеш правилното решение. По-добре да сбъркаш, отколкото да не пробваш. Ще съжаляваш, ако не опиташ.

Аз също много трудно преживявам разделите. Трябва ми време. Наскоро приключих връзка с мой много добър приятел, защото бяхме нещо като friends with benefits. Не сме се карали, но просто не мога така. Когато го закъсам, знам на кого да се обадя. Но не в това е въпросът. Всичко зависи от нагласата на човека.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на notlike
    Ами, избери този, с когото ти е по-забавно. Човекът, който те кара да се усмихваш повече, с него ще си по-щастлива, поне засега. А иначе измежду баскетболист и футболист по-добре баскетболист. Сред футболистите има контене, ходене наляво-надясно по купони и спортуване между другото. Това не ги прави обаче боклуци като хора, доста от тях всъщност са си свестни и то много. При баскетболистите обаче има една странна черта - те са по-затворени, но за сметка на това са по-усърдни в начинанията си, тренират изключително здраво, големи пичове са. Така де, говоря ти от "Аз-форма" - от личен опит. Въобще не е гаранция при теб как стоят нещата. Понякога обаче е по-добре да го обмислиш вместо да се хвърлиш на сляпо

П.П Действията при теб ми наподобяват филма "Шпионски свалки" - който го е гледал, ще потвърди
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
    Ами, избери този, с когото ти е по-забавно. Човекът, който те кара да се усмихваш повече, с него ще си по-щастлива, поне засега. А иначе измежду баскетболист и футболист по-добре баскетболист. Сред футболистите има контене, ходене наляво-надясно по купони и спортуване между другото. Това не ги прави обаче боклуци като хора, доста от тях всъщност са си свестни и то много. При баскетболистите обаче има една странна черта - те са по-затворени, но за сметка на това са по-усърдни в начинанията си, тренират изключително здраво, големи пичове са. Така де, говоря ти от "Аз-форма" - от личен опит. Въобще не е гаранция при теб как стоят нещата. Понякога обаче е по-добре да го обмислиш вместо да се хвърлиш на сляпо

П.П Действията при теб ми наподобяват филма "Шпионски свалки" - който го е гледал, ще потвърди
    Всъщност го изгледах, супер як е. Моята история е същата. Хубавото при мен е, че поне не са си приятели

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си