.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Hybrid View

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Първия го описа само физически почти, а наблегна върху химията с втория. Виж колко е просто. Ако все още мислиш по същия начин, знаеш решението на проблема си. Пречи ти единствено страхът дали ще вземеш правилното решение. По-добре да сбъркаш, отколкото да не пробваш. Ще съжаляваш, ако не опиташ.

Аз също много трудно преживявам разделите. Трябва ми време. Наскоро приключих връзка с мой много добър приятел, защото бяхме нещо като friends with benefits. Не сме се карали, но просто не мога така. Когато го закъсам, знам на кого да се обадя. Но не в това е въпросът. Всичко зависи от нагласата на човека.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на notlike
    Ами, избери този, с когото ти е по-забавно. Човекът, който те кара да се усмихваш повече, с него ще си по-щастлива, поне засега. А иначе измежду баскетболист и футболист по-добре баскетболист. Сред футболистите има контене, ходене наляво-надясно по купони и спортуване между другото. Това не ги прави обаче боклуци като хора, доста от тях всъщност са си свестни и то много. При баскетболистите обаче има една странна черта - те са по-затворени, но за сметка на това са по-усърдни в начинанията си, тренират изключително здраво, големи пичове са. Така де, говоря ти от "Аз-форма" - от личен опит. Въобще не е гаранция при теб как стоят нещата. Понякога обаче е по-добре да го обмислиш вместо да се хвърлиш на сляпо

П.П Действията при теб ми наподобяват филма "Шпионски свалки" - който го е гледал, ще потвърди
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
    Ами, избери този, с когото ти е по-забавно. Човекът, който те кара да се усмихваш повече, с него ще си по-щастлива, поне засега. А иначе измежду баскетболист и футболист по-добре баскетболист. Сред футболистите има контене, ходене наляво-надясно по купони и спортуване между другото. Това не ги прави обаче боклуци като хора, доста от тях всъщност са си свестни и то много. При баскетболистите обаче има една странна черта - те са по-затворени, но за сметка на това са по-усърдни в начинанията си, тренират изключително здраво, големи пичове са. Така де, говоря ти от "Аз-форма" - от личен опит. Въобще не е гаранция при теб как стоят нещата. Понякога обаче е по-добре да го обмислиш вместо да се хвърлиш на сляпо

П.П Действията при теб ми наподобяват филма "Шпионски свалки" - който го е гледал, ще потвърди
    Всъщност го изгледах, супер як е. Моята история е същата. Хубавото при мен е, че поне не са си приятели
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си