.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Че кои сте вие, че да ви разказвам историята си ? Това, което питам не означава "Помогнете ми да разреша проблемите си". Въпросът въобще не се гради за вниманието, което не ми обръщат, защото не е така. thea@ Не бъди такава материалист/ка.

И като се самоубиеш какво ще постигнеш?Нищо!Ако не искаш да живееш за себе си, тогава живей за семейството ти,за роднините,за хората,който те обичат!По зле ли си от онези деца,който и парче хляб не могат да си позволят?По зле ли си от децата,който са израснали сами още от малки?Кажи де?!Аз не мисля,че си по зле от тях!

Мисленето не е за теб. Не си мисли, че всеки, който има дом, пари, семейство е щастлив. Поне, ако не си го изпитала гледай малко телевизия (нямам в предвид само филмите). Ако мислиш, че самоубийството е нищо и човек ще продължава да си страда, то тогава за какво говорим просто ...

Просто казвам,че със самоубииство няма да постигнеш нищо!За всики проблем си има изход и съм сигурна,че самоубииството не е един от тях!Аз не знам каква е твоята история,но каквато и да е запомни,ЧЕ САМОУБИИСТВОТО НЯМА ДА ПОМОГНЕ!Така само повече ще наскърбиш твойте близки и приятели!Надявам се в скоро време всичко да се оправи!

Благодаря, но не мисля, че всичко ще се оправи, защото с всеки ден всичко става все по-зле и по-зле. Ако липсвах на някого нямаше да предприема такова нещо ...

Охх..незнам как да ти помогна-не знам какво се е случило !..На колко си години?

Мисля да не издавам нито годините си, нито историята си ... просто, защото няма съвети за моя проблем

моите проблеми*

Както си прецениш!НО СЪС СИГУРНОСТ ИМА РЕШЕНЕ ЗА ПРОБЛЕМА ТИ! Просто трябва да го намериш сам/а

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си