.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Помогнете ми !

Как мога да се самоубия, така че да изглежда като нещастен случай ?
    Последно редактирано от imveryveryverysad : 05-24-2012 на 08:51

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Какво ти пука как ще изглежда. Нали ще си умрял.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Така е ... но ми пука

Като ти пука ще живееш.

Не ми се живее

Какво толкова си видял от живота, че да не ти се живее?

Достатъчно, за да не искам да живея
    Това не е от значение

Напротив. Точно това е от значение. Кажи кое е нещото, което те кара да избереш страхливия изход днес, вместо да се бориш за едно по-добро "Утре".

Писна ми все да чакам това по-добро "Утре". Абсолютно нищо смислено и хубаво няма в моят живот. Вече се уморих.

Не го чакай, а сам си го направи. Искаш смисъл? Създай си смисъл. Искаш да ти е добре? Направи така, че да ти е добре. С чакане и самосъжаление няма да промениш нищо.

Ако нещо зависеше от мен мислиш ли, че щях просто да си седя и да си чакам ? Аз просто исках да ми кажете как ...

Ако толкова ти се мреше щеше да си приключил с това вече. Нямаше да пускаш глупави теми из тийн форуми. Стига си се жалвал. Има хора преживели нечувани трагедии и пак се стягат и си продължават живота. Ти ли ще си по-специален?

Не знаеш какво ми е, за да мислиш толкова уверено така за мен. Не знаеш какво съм преживял

Ами разкажи, де! Или те е страх да видиш проблемите си черно на бяло, да не би да се окаже, че не са чак толкова нетърпими?

Знаеш ли такива като теб... няма нужда да се самоубиваш аз лично ще те застрелям като услуга - спокойно ще го направя да изглежда като нещастен случай.

Предпочитам да не ги казвам в интернет пространството. Колкото до това ... много добре си ги знам, виждал съм ги черно на бяло всеки ден по милион пъти ... Ако не беше така нямаше да стигна до тук.

Е, хайде де. Кажи какво толкова те мъчи. Роден си без крайници? Живееш на улицата? Продаваш се за късче хляб? Кажи какво толкова непоносимо ти се е случило, та избираш изхода на страхливците.

Прави се на интересен бе... ще се самоубива... хайде действай умирай по-бързо к'во ти пука дали да е като нещастен случай взимай ножът и си го забий в и без т'ва празната кратуна...

http://vbox7.com/play:4c1eb249 по-зле ли си от този човек ? по-зле ли си от хилядите гладни и бездомни хора навън ? по-зле ли си от сираците, от децата, чиито родители са ги изоставили ? по-зле ли си от гладните, жадните, бедните .. ? щом пускаш теми тук, значи имаш и компютър и интернет .. а има хора, които не знаят какво е това ... има хора, които са претърпели жестоки инциденти и въпреки всичко продължават да се борят, защото винаги ИМА изход ..от каквато и да е ситуация .. намери начин да се пребориш с положението си и не се предавай толкова лесно ......................................... чудя се изобщо как на човек би му минала подобна мисъл през главата ..да се самоубива :X ... това е лудост ! ...

Troll, Nerd, Loser...

По начина по които пишеш те разбрах вече... Май увас не ти обръщат внимание и се чудиш ко да правиш а?

Самоубийството е грях. Ще отидеш в Ада. Да пратиш картичка от там!

Щом толкова ти е писнало от живота скачай пред някоя кола и да се свършва! Обаче искам просто да разкажеш какво ТОООЛКОВА е станало че да искаш да се самоубиеш ? Ок и аз много пъти съм мислила да го направя дори съм била на крачка и все се сещам за какво трябва да живея. Ако е да кажем заради хората живей за да ги дразниш и да ги е яд бъди по-добър от тези които избират страхливия път!

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Като толкова нямаш мозък сам/сама да го измислиш, няма да се самоубиваш и толкова : ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си