Еми първо да отбележа, че съм момиченце :р на 14
Ем на скоро се преместихме... в друга държава.... колкото и тъжно да звучи.. Но за мое огромно щастие има група българчета с които се събираме доста често. И точно тук започва драматам... Един от тях, мисля че на 16 или може би 15, е уникално готин. От начало беше поредният батко но сега вече.... еми да кажем, че съм хлътнала до уши :$... Еми той е голям сладур винаги е бил.. еми незнам него си.. Един такъв забавен, абе въобще готн тип. Ама сега това не е темата.
Та значи преди бях много срамежлива и стеснителна и тн. ама няпоследък съм, така да се каже, се отворила. Определено станах по-общителна нахакана и сякви такива неща. Еми нали съм зодия Овен. И сега съм решила да му кажа. Демек да му кажа как се чуствам. Но всъщност не очаквам нищо в замяна. И под нищо в замяна имам предвид никакви чувства... Но проблемът е там, че ами незнам предполагам, че той знае, че го харесвам... което ще е малко кофти да му кажа. Смисъл аз непрекъснато му правя уникални комплименти. Нещо от рода на "ХУбаво дупе" или пък "Уникални мусколи.." на няколко пъти дори го помолих да си покаже плочките, но на това ама никога не се съгласява. Предполагам в началото е било нещо друго, но сега съм обедена, че вече го прави от инат. А и междодругото има и още едн мацка дет сички знаят че го харесва, заради което аз се чуствам.. еми малко гадничко. А на мен ми казаха, че той бил много мил и сърдечен, се качества, които рядко се виждат о него, но все пак ги има. Той напоследък също казва и че нямал нужда от гадже.. е разбирам го и аз така се чуствах преди да го опозная. И та значи.. надявам се сте разбрали ситуацията ми... Дилемата ми е в това дали да му кажа или не.. Преди бях на 100% сигорна че искам.. но сега се обеждавам, че може би ще бъде най-тъпото нещо което бих направила през живота си... Вие какво мислите? Да му кажа? А той дали знае... (е това едва ли знаете ) А и извинявайте за така дългите обяснения..