Здравейте!
Може и да си спомняте, преди няколко дни бях пуснала тема за едно момче, с което не се познаваме, и се чудех дали да му пиша. Та, писах му. Писахме си малко, уж добре. До момента, в който стана въпрос кой къде учи Той ме пита, аз му казах (аз съм в най-добрата гимназия в града и само за протокола - по принцип ни се носи слава на кифли/к*рви и т.н., към които аз не бих се причислила, но като цяло - момичета с голямо самочувствие, което може би е вярно). После и аз го питах, като той ми каза заобиколно къде учи (една от най-"западналите" гимназии, та както го каза, все едно не се гордее особено, че учи там) и аз с целия си акъл казах: ясно. И дотам спря чата, не ми писа (излезе ми, че го е видял) и след няколко минути излезе извън линия. И сега колкото повече се замислям, толкова повече се убеждавам, че това "ясно" може би му е звучало като "да, ясно, не ставаш". Според вас дали е така? Ако съм сгафила, какво да правя? Да му пиша пак и да се извиня, или нищо да не казвам, или да не му пиша?? Моля ви, помогнете!

P.S.: Наясно съм, че може би се вкарвам излишно във филма, но в момента ми е много тъпо