- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа че не съм му изневерила ???
Здравейте !!!
Иксма да ви попитам как да кажа и да докажа на гаджето си че не съм му изневерила ... постоянно му говоря че не съм но той неиска да повярва и си мисли че съм му изневерила ... Кажете ми какво да направя как да му докажа че не съм му изневерила ?![]()
![]()
![]()
Ми като за начало не му давай поводи да си мисли така!![]()
какви поводи ...???постоянно му казвам къде съм и той си мисли че съм с друг
...
Ами изневери му, поне да има повод човека. На него не му е лесно сигурно да е толкова обсебен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ама това е че аз никога не съм му изневерила какво ли не опитвах да му покажа че не съм и той неиска да разбере говорех постоянно но нищо![]()
Амиииииииииииии намери си някого с когото да си имате пълно доверие и да няма такива проблеми![]()
но аз неискам никой друг искам си го него свикнала съм с него просто незнам какво друго да направя за да му кажа че не съм му изневерила![]()
![]()
![]()
Докажи му го. Дори не знам защо сте заедно при положение че той не ти вярва.
това е проблемът че вече незнам как да му го докажа кажете ми вие?
покажи му , че не знам са 2 думи
Ъъъъъм Дрийм, моля те развали и илюзията, в която е попаднала. Че ако аз се намеся.. ще ме намрази.
Dr. Gregory House
ревността според мен е показ че човекът има ниско самочувствие и страх,затова почва да ревнува
да не говоря за собственическото поведение(което много би ме отблъснало) да се чувстваш като нечий предмет
явно няма доверие в теб-по едни или други причини
можеш да изградиш доверието наново
но има вероятност и да те баламосва и да си играе с теб,след като знае,че си му вярна и постоянно му казваш къде си що си-може да иска да се разделите и така да излезеш ти лошата(а не е така нали?)
поговорете и ако не те чуе какво му говориш го остави да си се цупи на себе си
Ъм.. става въпрос че не бива нищо да му доказваш нито да му ходиш по акъла, нито да му носиш от 9 кладенеца вода. Пича си има ниско самочувствие и те използва за да си го попма, за твоя сметка разбира се. Каквото и да направиш няма да го убедиш, защото той не иска да бъде убеден. На него му е добре някоя да му ходи след задника и да му обръща внимание и да му се доказва, докато той си вее трибуквеника.
Не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава.
едит: дрийм - печелиш. Моите поздравления.
Последно редактирано от valdesbg : 05-24-2012 на 11:34
Dr. Gregory House
Душко, няма как да му го кажеш. Всъщност има как, въпроса е че думичките са като разлята течност върху горещия асфалт през лятото - изпаряват се почти мигновено. Докато мигнеш, и течността е изчезнала безследно. Каквото и да му казваш, по какъвто и начин да му го казваш, за него това не означава абсолютно нищо - като малките камъчета, които подметката на белите ти кецове подритват докато ходиш.
Колкото това как да му го докажеш - не знам. Щом той така дълбоко се съмнява с теб, съм склонна да мисля че наистина има причина. Пък дори и да няма, сивите клетки между малките ти ушенца, от смазка ли се нуждаят? Да не би да са ръждясали от прекалено рядка употреба? Тук помощ затова как да му го докажеш няма да намериш. Покажи си нослето навънка, събери кураж и си сърбай попарата, макар и гореща, макар и да изгори розовото месо между зъбите ти.
Малко се поувлякох, Валдес, ама казах каквото исках да кажа.
Докато има телета ще има и касапи.. Ако ме разбираш изобщоВ твоя случай ти си телето
![]()
И междо другото valdesbg е много прав..
Моля те, научи се да пишеш.И му докажи НЯКАК .. не го познаваме ние, а ти!
Може би гаджето ти е психичноболен.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Съдейки по предишната ти тема, просто си търси начин да се откачи от теб.
Зарежи, няма да го бъде.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Кво ще му се доказваш бе да не е папата.... решил е, че не иска да ти вярва и тва е... ти пък реши да му теглиш шута пък нека съжалява после
nigga stole my bike