- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа че не съм му изневерила ???
Здравейте !!!
Иксма да ви попитам как да кажа и да докажа на гаджето си че не съм му изневерила ... постоянно му говоря че не съм но той неиска да повярва и си мисли че съм му изневерила ... Кажете ми какво да направя как да му докажа че не съм му изневерила ?![]()
![]()
![]()
Ми като за начало не му давай поводи да си мисли така!![]()
какви поводи ...???постоянно му казвам къде съм и той си мисли че съм с друг
...
Ами изневери му, поне да има повод човека. На него не му е лесно сигурно да е толкова обсебен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ама това е че аз никога не съм му изневерила какво ли не опитвах да му покажа че не съм и той неиска да разбере говорех постоянно но нищо![]()
Не мисля, че съществува начин да го убедиш, че не си му изневерявала с никого по простата причина, че имаш връзка с индивид с безкрайни страхове, без самочувствие и достатъчно увереност, но трябва и да се замислиш да не би случайно да си му дала някакви повиди за подобни съмнения.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
+1 ;ддд
ми като не разбира от него го зарязваш и това е... още малко с GPS ще те следи.. като не ти вярва-негов си проблем.Прояви повече себеуважение, ти не си някфа вещ или нещо такова ... Казваш му че не си му изневерила... или го приема или се маха ...
Амиииииииииииии намери си някого с когото да си имате пълно доверие и да няма такива проблеми![]()
но аз неискам никой друг искам си го него свикнала съм с него просто незнам какво друго да направя за да му кажа че не съм му изневерила![]()
![]()
![]()
Докажи му го. Дори не знам защо сте заедно при положение че той не ти вярва.
това е проблемът че вече незнам как да му го докажа кажете ми вие?
покажи му , че не знам са 2 думи
Ъъъъъм Дрийм, моля те развали и илюзията, в която е попаднала. Че ако аз се намеся.. ще ме намрази.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Душко, няма как да му го кажеш. Всъщност има как, въпроса е че думичките са като разлята течност върху горещия асфалт през лятото - изпаряват се почти мигновено. Докато мигнеш, и течността е изчезнала безследно. Каквото и да му казваш, по какъвто и начин да му го казваш, за него това не означава абсолютно нищо - като малките камъчета, които подметката на белите ти кецове подритват докато ходиш.
Колкото това как да му го докажеш - не знам. Щом той така дълбоко се съмнява с теб, съм склонна да мисля че наистина има причина. Пък дори и да няма, сивите клетки между малките ти ушенца, от смазка ли се нуждаят? Да не би да са ръждясали от прекалено рядка употреба? Тук помощ затова как да му го докажеш няма да намериш. Покажи си нослето навънка, събери кураж и си сърбай попарата, макар и гореща, макар и да изгори розовото месо между зъбите ти.
Малко се поувлякох, Валдес, ама казах каквото исках да кажа.
метафори, епитети, алегории, сравнения.. ебало си е майката. Какъв е смисълът от правенето на интересен, като авторката и половината няма да го разбере. Аз - бащата на знанието, го четох 2 пъти тоя коментар, докат го осмисля. Така и не хванах някво дълбоко проникновение.
темата; вкарай малко НАТФИЗ: сълзите, тва онова, ти ми нямаш доверие, пък аз толко те обичам, как може да не ми вярваш, та аз никога не бих ти изневерила, мислех, че ме обичаш, щото хората, които се обичат си имат доверие, но ти ми нямаш, значи не ме обичаш, как можах да съм толкова глупава и наивна, щом така ме обвиняваш, значи ти си ми изневерявал, щото само неверниците се съмняват толкова в НЕВИННИТЕ си половинки.. коя е, кажи ми коя е.. Пепа Общата или Димитринка от 8-мия етаж, КАЖИ!!!!
гарантирам успех.
Temet Nosce
벨야카