.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Душко, няма как да му го кажеш. Всъщност има как, въпроса е че думичките са като разлята течност върху горещия асфалт през лятото - изпаряват се почти мигновено. Докато мигнеш, и течността е изчезнала безследно. Каквото и да му казваш, по какъвто и начин да му го казваш, за него това не означава абсолютно нищо - като малките камъчета, които подметката на белите ти кецове подритват докато ходиш.

Колкото това как да му го докажеш - не знам. Щом той така дълбоко се съмнява с теб, съм склонна да мисля че наистина има причина. Пък дори и да няма, сивите клетки между малките ти ушенца, от смазка ли се нуждаят? Да не би да са ръждясали от прекалено рядка употреба? Тук помощ затова как да му го докажеш няма да намериш. Покажи си нослето навънка, събери кураж и си сърбай попарата, макар и гореща, макар и да изгори розовото месо между зъбите ти.

Малко се поувлякох, Валдес, ама казах каквото исках да кажа.
    метафори, епитети, алегории, сравнения.. ебало си е майката. Какъв е смисълът от правенето на интересен, като авторката и половината няма да го разбере. Аз - бащата на знанието, го четох 2 пъти тоя коментар, докат го осмисля. Така и не хванах някво дълбоко проникновение.

темата; вкарай малко НАТФИЗ: сълзите, тва онова, ти ми нямаш доверие, пък аз толко те обичам, как може да не ми вярваш, та аз никога не бих ти изневерила, мислех, че ме обичаш, щото хората, които се обичат си имат доверие, но ти ми нямаш, значи не ме обичаш, как можах да съм толкова глупава и наивна, щом така ме обвиняваш, значи ти си ми изневерявал, щото само неверниците се съмняват толкова в НЕВИННИТЕ си половинки.. коя е, кажи ми коя е.. Пепа Общата или Димитринка от 8-мия етаж, КАЖИ!!!!

гарантирам успех.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    темата; вкарай малко НАТФИЗ: сълзите, тва онова, ти ми нямаш доверие, пък аз толко те обичам, как може да не ми вярваш, та аз никога не бих ти изневерила, мислех, че ме обичаш, щото хората, които се обичат си имат доверие, но ти ми нямаш, значи не ме обичаш, как можах да съм толкова глупава и наивна, щом така ме обвиняваш, значи ти си ми изневерявал, щото само неверниците се съмняват толкова в НЕВИННИТЕ си половинки.. коя е, кажи ми коя е.. Пепа Общата или Димитринка от 8-мия етаж, КАЖИ!!!!

гарантирам успех.
    Ти се ебаваш, ама с толкова странен ревнуващ пич това като нищо може да даде резултат. :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си