.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Question Котката ми млада ли е?

Здравейте!Имам котка тя е почти на една годинка но се опасявам че е прекалено млада защото вчера тя роди 2 малки рижави котенца.Кажете вашето мнение!

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Малко тъпо обяснение на ситуацията , но както и да е .. Ами направо си е малка котката , хубаво е да се изчака поне до 1,5 годишна възраст преди да ги пускаш на мъжки !...Не всяко разгонване значи котенца и е хубаво да го знаеш !!!
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Малка е за поколение. Куче или котка никога не се пускат на мъжки при 1во разгонване. Опасно е и за тяхното здраве и за малките, като може да се стигне до там малките се родят или мъртви, или увредени. Да не говорим, че след раждане животинката отслабва много, и ако е прекалено малка, има доста съществен риск за здравето и.

Живеем в къща с двор и стриктно я пазих да не излиза докато беше разгонена.Преди 5 дена разбрахме че е бременна и вчера тя роди!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Нищо няма да й стане. От много време отглеждам котки, случвала ми се е с една моите писани същата история - беше на годинка, разбрахме, че е бременна горе-долу около седмица преди да роди, защото беше дребничка, роди 4 котета и и майката, и малките си бяха напълно здрави. А съвети от типа на "Не е добре да се пуска на мъжки при първо разгонване" са напълно излишни при положение, че котката вече е родила.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Дишай нищо и няма.

Подготви погребението - 2 часа след като видиш това ще умре магически

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    само не я пращай на бик още

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Наще си раждат преди годинка, нищо им няма, котки не са ми умирали от това.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове