.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Има ли ми нещо?!

Здравейте!Реших най-накрая да напиша и моят проблем,който от доста време ме мъчи,но ме е срам да го споделя с който и да е от мойте приятели.Ето го и проблема ми.На 15 години съм и никога не съм се целувала..Имала съм доста моменти в които съм можела да го направя,но нещо ме спира.Не знам какво.. не е,че не съм готова или ми е страх,защото знам,че като настъпи този момент всичко ще си дойте от само себе си.Не съм от типа ..''не знам дали ще го направя правилно''.Защото знам,всеки човек се целува различно и няма да се разбере дали си го правил или не (поне така съм чела :д).За това не знам какъв ми е проблема.Какво ме спира?Не съм няква фрапиращо грозна,съвсем нормална съм си.Също така не мога и да си намеря приятел.Това много ме подтиска,защото повечето мои приятели не си знаят вече бройката на момчетата с които са били.Според Вас къде е проблема?!Какво трябва да направя?Бих опитала всичко!
    Благодаря предварително на всички,който са прочели проблема ми!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Има ти на теб невеждо.

Спри да се тормозиш с излишни глупости. Нищо не трябва да правиш. Ще ти дойде и твоето време. Това че приятелките ти са ги минали вече половината град/училище/квартал, не означава че и ти трябва бързо да ги настигнеш. Ако те скочат от мост, и ти ли ще скочиш? Бъде себе си, не му мисли много, и ще видиш колко бързо ще си намериш някое момченце.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 05-24-2012 на 13:45

Мега фен
    Град
    <3
    мхх
    моята първа целувка беше на 16 ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

това е успокояващо!

Благодаря за съвета!Винги знам,че е по-добре да бъдеш себе си!

Защо трябва да ти има нещо?!
    Когато намериш точният човек,всичко ще си дойде от само себе си

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Я по-добре се наслаждавай на детството си докато можеш, а не си губи времето в сравняване с другите ти връстници, споко, всичко с времето си, моята първа целувка също беше на 16, нищо не си изпуснала, ще се случи, когато най-малко го очакваш.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Голям фен Аватара на 8992
    Гадже си хванах на 17 .. и за мен е напълно нормално ..това ..че днешната младеж си търси място къде да се начекне не означава че трябва да вземаш пример от тях!

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    мхх
    моята първа целувка беше на 16 ^^
    И моята.
    Ужас колко съм старомодна.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Когато намериш правилният човек нищо няма да те спира да го целунеш

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Ще му дойде времето, не е нужно да правиш каквото и да било

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Какво ще го правиш туй гадже По принцип винаги можеш да тръгнеш с "някой си", стига да искаш, обаче идеята на цялата работа не е там. Наясно ли си със себе си защо искаш гадже? Щом нямаш, значи нямаш нужда. Те нещата стават от самосебе си, малко още като пораснеш и ще ме разбереш предполагам. Рано ти е, като се влюбиш и намериш правилния и ти ще имаш гадже и ще се целувате и т.н. Не го мисли!

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Е, моята беше на 14 (1 месец преди да направя 15, така че, почти колкото теб), ама никога не съм си мислила, че закъснявам или нещо подобно. И аз не се притеснявах от това дали и как ще се получи, просто не бях срещнала правилния човек, а не исках да целуна някой случаен, все пак е първа целувка, помни се. Не се сравнявай с другите момичета, няма значение те с колко са били, както ти казаха - бъди себе си. Ще дойде време, ще намериш момчето и ще се смееш, когато си помислиш, че това те е притеснявало. Не подражавай на хората, почти съм сигурна, че си много по-добра от тези, които не си знаят бройката.

Ducky wenii Maimunchoo

Еми аз съм на 16 и не съм се целувал даже съм нямал гадже, но знам какъв сорт съм.
    Както и да е най-добре според мен е да си намериш 1 момче и да него сменяш за разлика от приятелките ти!
    А за целувките да ти кажа не бих зарязал някоя заради това, така че да не ти пука!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си