влюбена съм в едно момче от шестгодишна сега съм на 14...какво да правя той се закача с мен но когато отново му кажа обичам те спира да ме закача.Много го обичам той се подиграва с това обижда ме и т.н. заради него мразя всички момчета.Боли ме,миналата година на рождения ден на брат ми се закачаше с мен попитах го защо го прави той ми отговори че му харесвало как ме дразни харесвало му усмивката ми нещо такова....След това минаха няколко дни засякохме се в коридора на училището той дори не ме поздрави..Тази година беше на рождения ми ден и пак се закачаше с мен дори се снимахме заедно това беше първата ни снимка в началото се отдръпнах веднага скочих когато щеше да ме прегърне след това се върнах отново той пак щеше да ме прегърне но не го направи...моите приятелки му показаха една моя гривна с неговото име той каза че това не е той след което аз извиках че е той че още го обичам той замълча не реагира...след това коментираше с другите че аз го обичам още аз извиках да още те обичам вече почти 8 години той каза след това че чувствата не са взаимни..много ме заболя много..преди рождения ми ден се видяхме и той ми каза ооо Рени и ме погледна с един поглед сякаш има искри в очите му...усещам че има някакви чувства към мен,но сигурно си въобразявам...после след като си тръгна аз се затворих в стаята и заплаках силно никой не можеше да ме успокои..просто искам или да го забравя или да тръгна с него,или просто да ме прегърне или целуне дори това ми стига само това дори и една мила дума дори да ми каже че ме харесва или ме обича но не иска да сме гаджета..много го обичам искам да го забравя но сякаш нещо в мен не дава..От една страна искам да го виждам от друга не...от една страна искам да го забравя а от друга не...много съм объркана много го обичам...помогнете ми дайте ми съвет какво да правя вече опитах всичко не става...дайте ми съвет според вас да ли изпитва нещо към мен...давайте ми съвети,запишете си мнението пишете коментари...моля ви
Последно редактирано от reni980 : 05-24-2012 на 17:37