opitah da nasocha vnimanieto si kam drug no ne uspqh ne stava....da haresah edno drugo momche to ne beshe tochno haresvane s nego se bazikahme i vednaj mi predloji na shega az prieh posle zapochna da me drazni i da kazva che sam mu gadje-rob poneje mu nosq pitie kogato e s brat mi....predi vreme me iztri v skype zashtoto sam go draznela i kaza che veche ne sam mu gadje rob i nikoga ne e bilo taka bazikal se s men az znaeh che se bazika no toi praveshe takache pone 10 :% da vqrvam v tova...razplakah se neznam zashto ne go haresvam i oshte po malko obicham no ne razbiram zashto se razplakah i mi e gadno moje bi zashtoto tazi shega e prikluchila.....i otnovo zagubih doverie v momchetata...np kogato chuq za momcheto koeto obicham poludqvam qdosvam se i v saashtoto vreme se radvam che sam chula za nego nqma kak da se otdalecha ot nego toi e priqtel na brat mi i nemoga da ne go vijdam v nas ili pred bloka kogato chuq che e pred bloka ne moga da se kontroliram i se pokazvam taino pred prozoreca da go vidq....ne razbiram toi kakvo chuvstva kam men zashto se zakacha s men a posle se pravi che ne me poznava....opitvala sam i s drugi momcheta no ne stava tarsq go v drugite momcheta...ne se poluchava tova vechno li shte e...da narochno pravq nqkoi neshta za da nasocha vnimanieto mu kam men zashotto si mislq che ako mu kazvam che go obicham shte reagira...ne moga taka mislila sam za samoubiistvo no tova ne e nachina nishto nqma da promenq....zashto na men zashto az stradam..molq vi pishete komentari s tova mnogo mi pomagate