Цитирай Първоначално написано от reni980 Виж мнението
da pravi ste za tova che tova sa ligavshtini i hlencheniq..az naistina sreshtnah lubovta na jivota si no za sajalenie tq ne e spodelena pratih mu linka s istoriqta mi svarzana s nego sigorna sam che q prochel no za sajalenie ne mi pishe zashto li ne go pravi zashto..spored vas ne zaslujavam li pone edno dobre ta az sam edinstvenoto momiche koeto istinski go obicha....povqrvaite mi naistina se opitvam da go zabravq ne razbiram zashto ne se poluchava moje bi edin den shte bada s nego ili puk ne i vapreki vsichkoto tova az ne spiram da se borq za nego vqrvam che moje bi shte bada edin den s nego makar i za 1 sedmica..opitvam se da se otkaja ot nego a ne stava zashto?Zashto ne mi pishe zashto ne badem priqteli kakto predi predi ne se obijdahme do predi 4,5 godini pochti ne se razdelqhme igraehme si nikoga ne se obijdahme a sled tova moje bi porasnahme uchojdihme se veche ne e taka zakacha se s men i kato mu kaja obicham te toi prestava da govori s men..iskam pone da bada priqtelka s nego pone tova kato predi
... BITCH PLEASE !