- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Перфектното тяло!
Много ще се зарадвам,ако някой ми помогне. Значи нямам снимка на моето тяло,но ще дам снимка на друго тяло,което е същото като моето. Ето - http://prikachi.com/images/162/4808162j.jpg .. Бих искала да ви помоля да ми кажете за колко време горе/доло ще успея да постигна ето това тяло http://prikachi.com/images/171/4808171G.png (гледайте второто момиче) и също така да ми кажете упражнения с които да го постигна. Ако ще пишете коментари от сорта '' не очаквай това да стане за месец'' , '' ти луда ли си '' или например '' ще отнеме много време '' по-добре изобщо не си правете труда да пишете коментар! Искам точни отговори,според това какво вие мислите!! Благодаря много за всеки коментар
<33
Противоречиш си.
Отделно, снимките които си пуснала са на момичета от различни раси. Азиатките винаги са по-ниски и много по-финни, следователно невъзможно е да постигнеш такова тяло, освен ако не гладуваш.
Всичко зависи от теб! Как ще се храниш (с какво) и какви упражнения ще правиш. Ако наистина силно го искаш - ще го постигнеш по - скоро! Не си дебела, тъй че за 2, 3 месеца усилена работа ще постигнеш тялото мечта!Дано съм ти била полезна!
Айде, УСПЕХ!
faithh Благодаря![]()
DisappointedDreamer Аз също съм високаПросто дадох пример на човек с подобно на моето тяло..
Ей сега вадя кристалната топка и ти казвам. Пф.
Кажи как се храниш, каква физическа дейност имаш, височина, кг, години, структура...
И какво разбираш под упражнения?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ям каквото ми се яде. Всеки ден играя баскетбол,тоа е ... Висока съм 164 и съм 54кг..
Просто стягане...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
А аз откъде да знам какво ти се яде? Дай примерно меню. Щото както може да си караш на месенце по цял ден, така може и да набиваш плодове и да се чудиш защо не става номерът.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
ami nameri nqkakvi uprjneniq v internet ili tezi na Fitnes-Nestle
fitnesinstruktor.com Точка по въпроса!![]()
Hold on to me. Never let me go. (h)
На второто момиче структурата и по начало е по-слаба. Дори да гладуваш няма да постигнеш точно като нейната форма на тялото, но това не пречи да свалиш малко и да се стегнеш за лятото.
164 и висока? Не си висока,нормална си.
Женско съм ;]
Една моя приятелка правеше тези упражнения :
Сутрин :60 коремни преси
Обед:200 вдигания на крака
След обед :70 коремни преси ; 5 лицеви
Незнам колко време ги прави тези упражнения ,но определено имаше резултат ..
За правилно и здравословно хранене http://fitnessbg.blog.bg/sport/2010/...rimer-1.511437 незнам дали ще помогне не съм го пробвала ,ама поне няма боклуци и чипсове ..![]()
КЪСМЕТ !![]()
Мисля че не ,да ти обесня ли точно как ги правеше на ЛС или ти разбра ?!![]()
Аз не разбрах сега. Искаш само такива крака/бедра/корем или като цяло, цялото тяло?
Дано са ти помогнали.![]()
седни изяж 2 тона шоколад и ще си с перфектно тяло... (за слонче)
Според мен бягането и скачането на въже много ще ти помогнат(мое мнение). А ако искаш и по-стегнат корем коремни преси няма да са излишни . Успех!![]()
Последно редактирано от CL. : 05-27-2012 на 13:21 Причина: правопосна грешка
При положение, че искаш да отслабнеш, не може да ядеш каквото ти се хапва. Преди всичко ниско калорична диета и спорт. Дали ще ходиш на фитнес или ще правиш упражнения вкъщи е твой избор. Иначе за коремните преси вдигам две ръце - те наистина са много ефективни. Важното е да има постоянство и да не се натоварваш.
Горният пост е леш.
Нискокалорична диета - фейл. Много "диетуващи" дами избягват мазнини. Точно за нас са много важни, под формата на омега 3, 6 и 9, набавени от ядки, риба... Никой не иска спиране на МЦ, нали?! Нисковъглехидратна диета звучи в пъти по-добре.
Да не се натоварваш - bitch,please. Нищо хубаво не се постига лесно.
...но във тебе като рана
"Защо?"