Първоначално написано от Wax точно. Тя се е шлякала с 4-5 а аз се пазех да не изневерявам. Голям съм боклук. оф...горкото. Аз не вярвам да се шляка някое момиче наред така, но щом е от Пловдив.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте "Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от ledenakrasota оф...горкото. Аз не вярвам да се шляка някое момиче наред така, но щом е от Пловдив. Абе и аз не вярвах, докато не чух запис от тва как единия си признава...
Първоначално написано от Wax Абе и аз не вярвах, докато не чух запис от тва как единия си признава... запис? баси филма ли си измисляш.
Първоначално написано от ledenakrasota запис? баси филма ли си измисляш. Звукозапис чрез Nokia N95. Един приятел говореше с него. Де да беше филм...
Първоначално написано от Wax Звукозапис чрез Nokia N95. Един приятел говореше с него. Де да беше филм... Щом те видях по новините, не се съмнявам в думите ти.
Правила