Братле има момичета които си играят с теб зареди внимание... някои момичета имат силно желание за внимание и когато не го получава казват на най-пристрастения че го хар или нещо подобно а след като момчето и обръща със същото след време тя го подминава и търси някой друг...
Един мой приятел беше в същата ситуация като теб... след време се оформи един кръг от хора които знаеха за това (че той харесва еди си коя) в този кръг бях аз и още 5 човека (3 момчета и 2 момичета всеки от страната на пола) та тоя мой приятел правеше всичко за да тръгнат но момичето просто го заряза и представи си най-нагло влезе по време на голямото междучасие в класната ни стая и каза пред всички що бяха вътре "запознайте се с новото ми гадже" (аз не бях вътре обаче ако бях и гаджето и тя щяха да фръкнат през джама моментално)... по-късно я наредихме за 2 стотинки я направихме тая мастия бе както и да е... не всички но някои момичета дирят внимание навсякъде така че просто я забрави! А ако не излез с някоя мъжка компания натряскай се едно хубаво и забрави... а и някоя в ръцете да ти падне дано... А и да спомена че понякога приятелките на момичето може да говорят разни бръщулефки относно теб или нещо от този сорт... виж там с кои ходи най-често слушай ги ко си викат и т.н. ... Моя съвет е да я забравиш ама както ти си прецениш... Късмет
Последно редактирано от Lunin : 05-25-2012 на 10:43