- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ХЕЛП баща ми
Хай баща ми постоянно ми прави проблеми за това че си бръсна краката ръцете тялото и подмишниците. За него това че аз се подържам и имам лична хигиена е педалско и постоянно ми вика че съм женствен. Казва ми че ако разбере че имам бойфренд ще ме пречука. Как да го накарам да спре ме обижда? Той разсъждава като дъртофел. ХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛП
Дайте съвети и хейтъри да не пишат
Щом си пуснал тема и хейтъри ще пишат.
Спри да се бръснеш. На колко си? Дори ника ти е кироБЕЙБИправ е бащичко ти, женствен си, но това не означава че трябва така да те обижда. Поговори с майка ти или спри да се бръснеш.
Престани да бъдеш нежен и си хвани приятелКА!!!
ахахахаххах хахааххахахах ахухаууахуххаухахуахухаух ах хуах бляалялаляаляал лялялялляялляляллал ааххахахяахяахяха хяах ххаашашшашашааа пляхахаххахахахаххахахаха ахухаухахухаухахухауххаух уах![]()
![]()
![]()
![]()
haudhauhudhauu Тоя ма разби ахахаххахха
Казах хейтъри да не пишат! На 16 съм и майка ми има същите дъртофелски разсъждения като него. Аз искам да съм подържано момче а не като баща ми окосмяло йети без лична хигиена. Само компетентни хора да пишат!
Окосмяло йети... да не би да имаш нещо против момчетата като цяло?...
По темата: Добре е да си "поддържано момче" ама я погледни до къде се стига - http://prikachi.com/images/867/2969867f.jpg
На 16 си... стягай си мускулите мъжки - намери си приятелка попълни някоя друга бройка и кажи на баща си "глей си работата бе" като за начало почни фитнес... може и стрийт... намери някой спорт ама да не е балет.. нещо мъжко... Накратко - вдигни си двете глави и фащай пътя
Вие неподържаните смърдливци приличате на http://farm4.static.flickr.com/3172/...8222c087a3.jpg. Много ви е приятно.
Никой ли няма да ми хелпне???
Обясни на баща си и той ще те разбере рано или късно и също си хвани приятелка!![]()
ама то момче ли било? Тъкмо бях почнал да съжалявам момичето, че оронват изконните му женски права, пък то Киро се оказаПо въпроса - щом не ти дава да се обръснеш, направи си кола маска. Хитро, нали
![]()
Е, не! Това "Той разсъждава като дъртофел." ; "майка ми има същите дъртофелски разсъждения като него" и " Аз искам да съм подържано момче а не като баща ми окосмяло йети без лична хигиена." просто ме разбиха! Не искам да ти се подигравам, обаче така си ги написал, че се смях половин час...
Иначе по темата не знам как точно може да бъде разрешен този твой проблем... Мислех да ти кажа да се опиташ да поговориш с баща си и да му обясниш как точно стоят нещата, но той едва ли ще иска да чуе... Признавам си честно, че не мога да ти дам адекватен съвет по тази тема. Иначе ти пожелавам успех и дано баща ти те разбере скоро.
Да, наистина. Представил си проблема по смешен начин и се смеем. :] Ама ти имаш ли си "бойфренд"? Или...
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Не се бръсни е , идиот
Ти си свободна личност! Щом ти харесва да се бръснеш - бръсни се... Много често когато родителите ни упорито забраняват нещо, ние на пук започваме да правим обратното, дори подсъзнателно. Може би техния подход е грешен, все пак ти си тяхно дете и те би трябвало да те възпитават, следователно всеки твой проблем донякъде е заради грешките им...
На пича му излезли 3 косъма и половина на гърдите и решил да се обръсне като момчетата. Моя съвет е... вземи наистина си хвани един "бойфренд" , че йетито у вас да ти играе 2-3 затвратника, белким се осъзнаеш..
Обръсни баща си докато спи, за да види колко е готино да не си космат, но сериозно изборът си е твой. Ако искаш се бръсни. Не е негова работа.
Е не съсипах се от смях.
Добрата хигиена няма нищо общо с космите. Ако си си мърляв и 1 по 1 да ги скубеш пак ще си по смръдлив от човек с добра хигиена и косми. Все си търсите някакви извинения. Спри да си бръснеш поне краката и ръцете.
Ъм по мое мнение е прекалено гейско да се бръсне, епилира и всякакви подобни обезкосмяващи процедури да прави МОМЧЕ. Аз лично никога не бих тръгнала с такъв тип. На тоя сигурно краката му ще са по гладки и от моите!! Но ако наистина, съвсем буквално ставаш на ЙЕТИ :ДДД - те съветвам да се постригваш, а не да се бръснеш.. купуваш една машинка и с нея. Поне така обидата на баща ти няма да е толкова жестока.. А колкото до личната хигиена брат, не зависи от окосмяването. Ако се къпеш всеки ден, ако ще и гора да имаш на тялото си, няма да имаш проблеми с хигиената.. (:
Попитай ме щастлива ли съм ?
- да, поне в мечтите ..