- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да накарам родителите ми да ми позволят ?
Как да накарам родителите ми да ми позволят да си сложа snakebite piercing ?
http://prikachi.com/images.php?images/792/4809792w.jpg
Те са много против тях, особено баща ми -.- .
Кажете как да ги накарам!
Колкото и пъти да съм питала винаги отговора е не, като станеш на 18 се прави каквото искаш.
Добре ама до тогава сиг. вече няма да са ми интересни, а дори и да са ми интересни
след това трябва да ги махна кой би ме взел на сериозно с тях.
Тогава и работа ще трябва да търся и никой няма да ме вземе с тях. ;д
Стани на 18, изнеси се от вас и тогава си слагай каквото искаш
Не ги моли повече. Явно няма да ти разрешат. И се замисли един ден какви белези ще имаш от тези обеци.
Да, аз имам доста обици, но нито една на лицето, защото знам после на какво ще приличам.
И ти сам/а кога каза - "един ден това ще ми омръзне". Като ти омръзне ще го махнеш, ами белезите какво ще ги направиш?![]()
Последно редактирано от Зайче.. : 05-25-2012 на 10:14
АЗ НЕ ТИ ПОЗВОЛЯВАМ!
Сериозно.. трай си, ще мине. Не си го причинявай.
Вярвай ми - остават белези! Познавам две момичета, които на по 14 имаха обици навсякъде и сега, когато пораснаха и им омръзна ги махнаха. Не говоря за езици и за пъпове - там се скрива, но лицата им.. :Х
Просто недей или поне се замисли, ако поне малко ти пука за външния ти вид.
не не не не не... ако уважаваш поне малко външния си вид НЕ ГО ПРАВИ!!! ЪПСУРТ... не го прави - може да съм ти никой обаче ТВА ЩЕ Е ОГРОМНА ГРЕШКА!!!!!!!!!!!!!!
Между другото една фр ми каза как мога да си направя фалшив пиърсинг .
пак като този на снимката като хълкички но ми се струва някак странно един ден да те видят с пиърсинг, а на другия ден без него. ;/ но както и да е започвам да се отказвам от тва дупчене ;д
Има такива, но с магнит. По-добре си сложи от тях, не се пробива, а с магнит се закача, много по яки са и после няма да имаш никакви белези (логично)...
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
веднага ти отговарям - не си слагай, дори и да ги навиеш. Прочети малко в гугъл и ще разбереш защо![]()