.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: ФИЛМ

Question ФИЛМ

Моля да ми кажете филм който да отговаря на следните критерии : филм подобен на "skins" ; "thirteen" (демек да е за тийнейджъри, наркотици, патрита и секс.) по възможност британски и по-нагоре от 2007? Знам, че имам прекалено много условия, знам, че на повечето от вас това няма да им хареса темата обаче супер много се зарибих по скинс, а вече свърших сезоните, та ви моля за тази услуга надявам се да ми отговорите не с критика.

ПП.в гугъл не намерих нито един филм който да е поне малко подобен на това което търся.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Klass, Kidulthood, Adulthood, Rich kids.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Klass, Kidulthood, Adulthood, Rich kids.
    Мерси за бързия отговор. Kidulthood съм го гледала, добър е, сега си тегля Rich kids.. ще се радвам на още отговори

Супер фен Аватара на marble
    Kids
    Защо точно трябва да е от 2007 нагоре?!

dirty deeds ; american pie ;D /съмнявам се да не си го гледала ноо.. ;д / ; ии като се сетя ще пиша още ;д

Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната
    Rise of the Footsoldier
    Клик - клипа е свързан и е от там;
    До авторката: Мило дете, не се увличай по тея неща - не ти трябва, можеш да ми се довериш!
    /thread
    БлОГът
    Цитирай Първоначално написано от domain
    Виж колко свобода имаш, за да избереш на какво ще си роб!
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
    Реалността... е... тежък филм
    Толкова сте плачебни, че не заслужавате да ви троля... *сад

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си