- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво обичате да правите в дъждовен и мрачен ден?
Какво обичате да правите в дъждовен и мрачен ден?![]()
Да си седя у нас , да гледам нещо , да си почивам , да спя .....с една дума - мързел![]()
да показвам на кучето си разгонени снимки на кучки (женски кучета не другото) и да го накарам най-накрая да направим един експеримент... като се надъха му слагам презервативът да видя дали ще стане нещо интересно
да си пусна музика и да гледам през прозореца...
Винаги съм обожавала мрачното време![]()
Пия горещ шоколад или нещо подобно
Слушам си музика и мързелувам ...
Или си пускам любими песни,пия топъл шоколад,пуша и си мисля за някакви неща докато гледам дъжда или да спя.
ZaicheNaXeroin
Обожавам такива дни! <3 Слагам си нещо топличко и удобно, чашата с кафе/чай/горещ шоколад е до мен, пускам си някакъв филм/сериал и цял ден го удрям на почивка!
да се мотам из мола![]()
или пък да чета книги и да слушам музика![]()
обичам да спя докато вали.. много готино
Иначе като цяло го мразя дъждовното и мрачно време.. Друго си е слънчицето да си обикалям на горе на доло..
Чета си книги.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Само аз ли обичам да съм навън в такова време и да се разхождам, ама едни дъъъъълггии разходки .. идеално <3
Обичам да гледам филмии и да се излежаваам :Д ако е мнноого студено особено,а иначе ако не е чак толкова мрачно навън,няма смисъл да седя в къщи и да тъпея :Д![]()
между другото днеска сутринта на хубавия дъжд се разхождах по къс ръкав до магазина. Подейства ми много освежаващо след снощното самотно соаре и колетът от дядо с малко домошарка. Знам, че е оф - топик, ама действа.
Излизам навън да си взема безплатен душ. ;]]
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.