- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- За една игра
Халоо ...![]()
![]()
Търся си някаква интересна игра . Бях си изтеглила GTA от ZAMUNDA но след като я разхивирах ме изхвърли и компютъра се рестартира . Когато пак се включи нямаше и помен от играта освен торента . Какво по дяволите и защо стана така ? Сега искам пак да си я изтегля подобна игра на GTA или някаква с каране на мотори , коли , преследвания ... Доста ви умотах , а ??
![]()
Има миг0ве в жив0та к0ит0 0ставят следи ... Има раздяла за к0ят0 не стигаг сълзи ... Не ме забравяй д0ри к0гат0 слънцет0 забрави да блити !!!!
ами аз поопринцип много разбирам от компаа ..... изключил се е защото си натиснала СТАРт - > рестартиране и без да искаш си го изтрилаа ... а за игррата виж GTA
Моля за коментари , които ще ми помогнат . От твоя коментар се вижда колко разбираш от "компа" ...
Има миг0ве в жив0та к0ит0 0ставят следи ... Има раздяла за к0ят0 не стигаг сълзи ... Не ме забравяй д0ри к0гат0 слънцет0 забрави да блити !!!!
сканирай я с антивирусната, деинсталирай, инсталирай пак на спрян интернет, сложи крака и пробвай. Ако пак се повтори същото - трий![]()
http://zamunda.net/catalogue.php?sea...&catalog=games
Ако не умееш как се инсталира си е твой проблем.
Ако не ти тръгва нямаш изискванията.
Може пък и да си изтеглила само някакъв пач за ГТА. Пробвай да инсталираш Gta san andreas HOODLUM, натисни да се рестартира по-късно, пробвай да я пуснеш, за да играеш и после рестартирай компютъра.