- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да отслабна с 5-10 кг. за месец ?
Много ми е спешно да отслабна с поне 5-7 кг. за месец най-вече в краката и малко корема аз съм 60 кг. и трябва да стана поне 55 кг. понеже за лятото трябва да се пъхна в един бански и да стои добре !! Мерси предварително !!
Късничко си се сетила. Ще си седиш топчесто.
Трудно ще ги свалиш за месец, а и да успееш, после ще си ги върнеш двойно ако не се захраниш правилно. Махай всичко газирано, пържено от менюто си, ограничи и тестеното, каквото и да ядеш, го яж без сол. Никакво ядене след 7 часа и тичай/скачай на въже.
Един познат за 20 дни свали 10 килограма, заради едно състезание. Беше му доста важно. Таа не ядеше почти нищо.. на ден по лъжица мед с орехи или нещо подобно. Абе минимално количества храна колкото да се каже, че е поел някакви калории за деня .. Трябва да имаш наистина силна воля за да го направиш. Пък и не е никак здравословно. И плюс това след самото теглене за състезанието, като си се наяде както трябва си върна половината от това, което беше свалил. Сега вече може и всичко да е възстановил, не знам.
Въпроса е, че е трябвало доста по-рано да се сетиш и да започнеш да полагаш някакви усилия. Няма как за толкова малко време да постигнеш грандиозни успехи..
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Колко сте заблудени, не е истина просто....
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Има една 26 дневна диета. Ядеш единствено месо и зеленчуци. : )
Ами от няколко седмици насам почти не ям нищо..организма ми не иска храна,не се чувствам гладна и не ям почти..не съм дебела,но забелязвам че доста съм се стопила може би ще ти помогне?Но може това да ти навреди знам ли аз не го правя на сила.Както решиш,но да се движиш е най-добре!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
И аз съм смъквала килограми с неядене, но това е възможно най-тъпия начин ..На всичкото отгоре в 90% от случаите ще си ги върнеш, даже може и двойно, зависи от организма ти ... Спортувай най-добре и се хвани здравословно, сега нямаш нужда от тежки храни, хапвай салатки, избягвай пържените и тестените храни...