.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88

Hybrid View

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    изпикай се и ше ти мине.
    то густо, то пусто

Цитирай Първоначално написано от Joc Виж мнението
    изпикай се и ше ти мине.
    Хахахаха луд си ей !!!

Мега фен Аватара на draid
    Едно "нещо" влиза и после излиза. Упражнението се повтаря до постигане на желан ефект, след което "нещото" се измива и се прибира за по нататъшно ползване.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    аре давай бъди голямата праскай се с твоя ходи разкажи на приятелките ти да ти завиждат и така

На въпроса ти "Какво да правя?" ще те посъветвам да внимаваш повече в часовете по български език. Вярно че сме в Интернет и правописът не е това, което беше (и което трябва да бъде), но става дума за елементарна грамотност.
    Чиста любов.
    Усмивка на дете.
    Изведнъж кръв
    и груби мъжки ръце.
    ~*~

вай-вай.. за 10-път го казвам.. `Сърби ме 'АМА' и аз незнам къде? ;d

Нещо гадно, но факт - човек незнае кога ще умре. За това е хубаво да е "опитал" всичко от живота преди навършване на 10 години. Съвети да си пие мляко за костите и давате, че тя пак ще си цока млекце при секса. (:

Приятели? Не си играеш ти... Викаш не се знае кво ще стане утре, 2 е повече от 1 :Д

Детенце, ти изкарай 5ти клас, че да се научиш как да пишеш ! Та тогаз тръгни да се е*еш и ще видиш как става
    Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    99 набор. (bow)

http://vbox7.com/play:af04959d <--- ето да се научиш
    I got ice in my veins,
    blood in my ice.
    Hate in my heart,
    love in my mind. ------Lill Wayne

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Цитирай Първоначално написано от Gloppp Виж мнението
    Да,точно тва ти трябва

Той си бута пръчката в твойта дупка(ако се чудите коя - няма значение при теб) и това е.
    След 20 мин отиваш до някой комп, влизаш тук и правиш тема "дали съм бременна", като целиш да се изфукаш, че не си деВствена.

тъй.

Цитирай Първоначално написано от lapeto99 Виж мнението
    Здравейте,моля ви се дайте ми съвет!
    Много искам да правя секс със приятели си но много се притеснИАвам.

В секса няма място за притеснение. Когато се почувстваш готова, тогава го прави.

Ти ако си 99 набор и питаш как се прави секс....
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен
    ТИ СИ ОТ БРЕЗОВО ... И си на 13.Дам, ясно.

Thumbs up

боже, боже до къде стигна днешното паколени вчерашна дрисла сeкс ша праи чакай поне до 14 та да имаш лична карта, още жт са ако почнеш на 20 сигурно ша ходиш с увиснала путка

Какво сте я изровили тая старата тема, бе...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Gloppp Виж мнението
    Ахахах, уникална е :Д

Е може да е малка ама и се прави хормоните и бушуват мога да ти кажа ако ти се прави прави това е най хубавото в живота незнам при мене няма никаква билка даже и при 1 ви път беше супер

Уау ... 99 ... are you kidding with me ? чакай малко да се замисля , приятеля ти е по-голям и те кара ? на твоите години е и искате да опитате как е за първи път ? ти си на 12 бе дете , цикъл нямаш . цици нямаш , секс ша праиш ... аре моля ти се вари си на площадката да си играеш ... има хора които са на по 15-16 и не са го правил . ти ще ми го праиш на 12 :Oи тоя приятел , ако е по-голям , къв ще му е кеффа ???деца , ко да ги праиш .... ние на твоите години си играехме навън , вие искате да си играете в леглото ... tccc ... само ще ти кажа , ще направиш грешка , ако го направиш сега ... като пораснеш сама ще разбереш защо .. и се чудя на тея дет подкрепят 11-12 годишно лапе да праи секс ???

Мега фен Аватара на Chacho
    Моо да съм на 11, ма раждам с откат.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ако той е по-опитен от теб (дай боже) се остави в негови ръце,ако ли не ... НЕДЕЙ !

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    само като прочетох " Много искам да правя секс със приятели " и видях набора.....

Ако наистина на 99 набор не е мн препоръчително,ама щом си решила го направи с някой поне на 15-16 год с опит а и ппопринцип казват че нещата се случват от самосебе си без да ги планираш нз аз още смятам че ми е рано а съм по голяма от теб , но тва е моя съвет за всичко си има време а ти щом си решила че твоето е дошло ок ама ако питащ мен го направи с човек с малко опит по-голям от теб които после няма да разтреби из целия град кво сте правили....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си