.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

той си смени номера вече, ии не й се обяснява, не й мрънка ...държи се отвратително ..меко казано ОТВРАТИТЕЛНО с нея ..псува я, храни я постоянно, крещи й, вече не й вдига, но тя, лудата, му намери и новия номер от някакъв негов приятел .. чака го пред входа му да се прибере ..Той последния път като я видял каза, че едвам се е сдържал да не я удари .. ноо както и да е ..аз смятам да поизчакам още малко ..да се успокои момичето, пък ако толкова не може .. не знам, ще го измислим двамата с приятеля ми ... събираме багажа и дим дим да ни няма

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Честно казано наистина не знам какво бих правила на твое място. Трябва да се въоражиш с нужната доза търпение щом казваш, че толкова държиш на момчето. Предполагам, че рано или късно, когато въпросната бивша приятелка види, че няма да постигне нищо и да привлече внимение (тя всъщност да се събере с него ли иска?), ще се откаже сама от него. Каквото и да правиш обаче, дори да започнеш да се ядосваш много, не си го изкарвай на него, той не е виновен. Направил е доста - сменил е телефонният си номер само заради нея. Има възможност да блокира обажданията от даден абонат, но за тази услуга трябва да се свърже с оператора си. Затова, че идва да го чака пред входа наистина не знам какво да кажа. И на мен ми се вижда рано всички да разбират за връзката ви, тъй като тя е в самото начало, особено пък бившата. Не вярвам да се отдръпне. Моят съвет е да си търпелива, поне за сега. Той сам трябва да реши този проблем и щом и той държи на теб, вярвам, че ще се справи и всичко ще бъде наред.

Ducky wenii Maimunchoo

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от thea Виж мнението
    той си смени номера вече, ии не й се обяснява, не й мрънка ...държи се отвратително ..меко казано ОТВРАТИТЕЛНО с нея ..псува я, храни я постоянно, крещи й, вече не й вдига, но тя, лудата, му намери и новия номер от някакъв негов приятел .. чака го пред входа му да се прибере ..Той последния път като я видял каза, че едвам се е сдържал да не я удари .. ноо както и да е ..аз смятам да поизчакам още малко ..да се успокои момичето, пък ако толкова не може .. не знам, ще го измислим двамата с приятеля ми ... събираме багажа и дим дим да ни няма
    Леле . о.О
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си