.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Повече от фен Аватара на kriisskaa
    Град
    Varna

Unhappy Слънчевата система-доклад

Здравейте 7 клас съм и за този вторник ми трябва доклад (не много дълъг, но не и прекалено къс) за слънчевата система .. Учителката не е много добра и трудно се изкарва 3 на изпитване имам 2..2 ии една тройка и реших да напиша доклад за да не ме остави на поправка моля ви помогнете ми Нещо кратичко не много ще съм ви благодарна Търсих в нета, но са много дълги..
    Момиче съм!!!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Мързел такъв, отвори една енциклопедия за слънчевата система и си препиши каквото ти трябва. Учителката не ти е виновна, а ти самата, защото си се оставила на произвола. Не е трудно. Успех!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Мързел такъв, отвори една енциклопедия за слънчевата система и си препиши каквото ти трябва. Учителката не ти е виновна, а ти самата, защото си се оставила на произвола. Не е трудно. Успех!
    +1 толкова ли е трудно , а и има Уикипедия

Град
    Varna
    Хайде само да не се обиждаме
    Момиче съм!!!

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Е, чак пък толкова да си обидчива...
    Разтърси се из нета и си препиши само каквото ти трябва. Предполагам учителката не иска сто пидисе' и читирнайси метра доклад.

anonymous546178
    Guest
    http://lmgtfy.com/?q=%D1%81%D0%BB%D1...B5%D0%BC%D0%B0
    Тъпанар тъп...Не заслужаваш до преминеш по-нагоре.. колко трудно е да напишеш нещо в гугъл да влезеш в ШИБАНАТА УИКИПЕДИЯ и да ПРЕКОПИРАШ две страници информация за тема, която е дъвкана и дъвкана.. разбирам да търсиш в интернет, как се канонизира уравнение на крива от втора степен, да се налага да помогнем, защото информацията не е толкова много. Ама ти трябва да си дете-идиотче и да те мързи да напишеш "google.com" и после "слънчева система"... 30 шибани символа..И понеже си още по-голям мързел това ще го приемеш на доверие и няма да провериш, че всъщност не са 30 символа...
    Когато аз бях седми клас, докладите ги писахме на ръка.. от енциклопедии, книги и справочници.. единственото нещо, за което сме ползвали интернет е да си свалим някоя картинка и да разпечатаме на някой принтер.

Град
    Varna
    Ехх ;хх то бива да има такива хора ти май не можеш да четеш? Написала съм че всичко е много дълго айде със здраве !!
    Момиче съм!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от kriisskaa Виж мнението
    Ехх ;хх то бива да има такива хора ти май не можеш да четеш? Написала съм че всичко е много дълго айде със здраве !!
    И не можеш да го съкратиш?! омг Всяко следващо поколение е все по-зле и по-зле...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    И не можеш да го съкратиш?! омг Всяко следващо поколение е все по-зле и по-зле...
    Моля те, не слагай всички от "поколението" под общ знаменател. ;]]
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Повече от фен Аватара на babati
    Така е. Поколенията се бъгват. И то не само в България, а в световен мащаб. Гледай филма "идиотокрация". Аз имах една такава съседка. На 16 роди. Може да прозвучи малко нагло, но аз съм от най-добрите от моето поколение и виждам, че и 89 има проблеми с мисленето, но не чак толкова сериозни. В последно време хората стават много глупави или с мозък в главата, но изветрели комплексари като muscle (който определено страда от някакви сериозни комплекси и личностни разстройства и ги избива в момента...). Много малко самислещите и нормални хора и ще стават все по-малко. Причините са вредната храна и умишлено затъпяващите неща по телевизията. А и опита за смесване на бялата европейска раса с турци, араби, негри и тем подобни (не съм расист, но това са хора с по-ниско интелектуално ниво и един професор го доказа и му наложиха цензура).

Както и да е:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...B5%D0%BC%D0%B0

прочети информацията в линка и си подчертай нещата, които си харесаш
    не ги преписвай 1:1, а гиразмести и промени (но не фактологията, а самите изречения за да не се види, че е преписвано 1:1)

после напиши и за двете наши най-близки планети от тези линкове

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%...5%D1%82%D0%B0)

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%...5%D1%82%D0%B0)

и за Слънцето

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...BD%D1%86%D0%B5

anonymous546178
    Guest
    хм... и онова в уики е много дълго, нали ?
    Аз се отказвам.. пробвах се да помогна ама просто не ставаш... Но не се безспокой.. предвид българското образование ще завършиш успешно 12 клас и после ще запишеш в УНСС и ще имаш не една, а цели две псевдодипломи.

Град
    Цитирай Първоначално написано от muscle Виж мнението
    хм... и онова в уики е много дълго, нали ?
    Аз се отказвам.. пробвах се да помогна ама просто не ставаш... Но не се безспокой.. предвид българското образование ще завършиш успешно 12 клас и после ще запишеш в УНСС и ще имаш не една, а цели две псевдодипломи.
    В УНСС не всички са така. Навсякъде има подобни изпълнения.

Град
    Dreamland
    Написала съм че всичко е много дълго айде със здраве !!
    Този пост ме разби! А, и сайта не ти е виновен за нищо! Май, че единствено ти си виновна. ;]] Писалите преди мен ти казват да се вземеш в ръце, а ти го приемаш като обида. Вместо да им отговаряш досега щеше да си готова с доклада.
    Последно редактирано от dreamwalker : 05-27-2012 на 15:38
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

anonymous546178
    Guest
    ^хм.. колко хора познаваш, коита за се записали в УНСС и стават за нещо.. а сега ги сравни с тези, които не стават за нищо...
    Пък и като цяло икономиката не е нещо, за което има голям смисъл да се кара висше.(това е мое мнение)

офф топик

Град
    Цитирай Първоначално написано от muscle Виж мнението
    ^хм.. колко хора познаваш, коита за се записали в УНСС и стават за нещо.. а сега ги сравни с тези, които не стават за нищо...
    Пък и като цяло икономиката не е нещо, за което има голям смисъл да се кара висше.(това е мое мнение)

офф топик
    В това е въпросът, че не се изучава само икономика...

Да ,навсякъде има ,ама това си е просто върха .. Да не можеш да напишеш доклад за Слънчевата система , все едно да не знаеш в кое даскало учиш . Абе простоо... ;хх

Вземи хвани тая химикалка и си го напиши сама... еее много мързеливи дяца бе..

Град
    Varna
    Ай да не си отворя устата, че ще стане лошо ..човек да не помоли за нещо .. ебахти и сайта... ама не то сайта не е виновен а хората в него .. Айй да заключват или направо да изтрият темата, че стана банално !!
    Момиче съм!!!

anonymous546178
    Guest
    Ай да не си отворя устата, че ще стане лошо ..човек да не помоли за нещо .. ебахти и сайта... ама не то сайта не е виновен а хората в него .. Айй да заключват или направо да изтрият темата, че стана банално !!
    LOL и какво ще стане.. ще се разсърдиш и ще си тръгнеш ?
    Дадох ти информация, нали така? Това че си по-тъпа от баничка и не можеш да се възползваш от нея не е наш проблем. Прочети това, което ти пратих.. ако четеш двойно по-бавно от мен, ще ти отнеме не повече от 20 минути. След това използваш десния бутон на мишката си и копираш нужното...(принципно идеята на докладите не е да са по-къси от статия в уики)

Относно темата за УНСС, наясно съм, че се учат и други неща.. но по мои наблюдения не е място, с което трябва да се гордееш че учиш. Естествено, както навсякъде, ако имаш желание да научиш нещо може и да ти се получи.. не знам как стоят точно нещата в УНСС, но принципно преподавателите нямат нищо против да отговарят на въпроси на някой, който има амбиция по-голяма от това да се напие в mega dance

Град
    Ай да не си отворя устата, че ще стане лошо
    И какво ще стане? Ще ме разплачеш ли? Така ли отговаряш на госпожата и всеки, който ти каже нещо, което не ти изнася? Приемай критиката и не заплашвай. Един ден едно малко същество ще ти се озъби по същия начин.

И к'фо ще ни набиеш ли ?! Смешке ,скрий се !
    "Човек да не помоли за нещо .." << ти ни молиш за простотия ,чудя се толкова ли беше сложно да напишеш един доклад за слънчевата система ?? Това децата в втори клас ще ти го напишат . Сядай на гъза си,учи и стига си мързелувала и си се занимавала с глупости .

Стига стига... без нерви

Към авторката: Замислила ли си се дали някои от пишещите коментари по-гори ти е мислил доброто като ти каже нещо от подобието "голям си мързел"... днес искаш доклад да ти намираме, утре може да извикаш някои и зъбите да ти мие сутрин! Добре мързи те да го направиш този доклад с "мозъка" си... тогава намери нещо из нета на същата тема... прочети няколко статии, вземи най-важното и ги сглоби в едно цяло... ама да караш тука хората да ти дирят информация ами моето момиче това е ПРЕ мързел!

Град
    Varna
    ХАха разсмивате ме :Д .. ии да точно на тази госпожа и отговарям проблем? не само и аз де всички .. то само някой да ми се оозъби така .. мисли му !! .. ии още едно нещо тва дет го казахте на мен го кажете и на другите в сайта, защото поне половината от темите е за такива работа .. трябва ми преразказ ... доклад .. есе ии сякви такива .. така че не на мен тия
    Момиче съм!!!

Град
    ХАха разсмивате ме :Д .. ии да точно на тази госпожа и отговарям проблем? не само и аз де всички .. то само някой да ми се оозъби така .. мисли му !! .. ии още едно нещо тва дет го казахте на мен го кажете и на другите в сайта, защото поне половината от темите е за такива работа .. трябва ми преразказ ... доклад .. есе ии сякви такива .. така че не на мен тия
    Не на нас тия. Ти си в кюпа. Сама си се закопала. В 5-ти клас съм учила за слънчевата система. Не можеш да направиш доклад 2-3 страници за няколко планетки и няколко характеристики за всяка една ли?

Вместо да се правиш на важна и малките деца да ти се смеят, си седни на гъза и препиши някоя енциклопедия. Колко му е? До сега да си го написала с всичките посочени линкове, вместо да се излагаш. Аиде със здраве и се стегни.

Град
    Dreamland
    Интернет + енциклопедии + редактиране + мислене = доклад

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си