- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 10 бувки, а?
След малко чудене, реших да пробвам дали ще ми приеме пост от няколко "букви". Е не се получи и разбрах какво всъщност означава "10 букви" в някои постове.
Питането ми е може ли да са 10 символа, а не букви? Кой го измисли това, че го и приложи на практика? Прегледах набързо някакви правила на форума, но не видях това да го пише там.
Може да са 10 символа. Не знам кой го е измислил, уж идеята е да се ограничат безсмислените постове, съдържащи "+1", "" и подобните. Но ефект никакъв.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Хахахах ами честно казано и аз в началото се чудех. Донякъде има смисъл в това, но всеки го мързи да пише постоянно 10 букви, 10 символи, 10те шибани букви, 1821907291 и т.н Може би е по кратко 10 букви затова, знам ли. Аз вече почнах да пиша 12345...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
напиши като коментар "да", опитай да го постнеш и ще видиш.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аааааа... 10 букви :d
В такъв случай админчетата могат да се откажат от това си начинание, тъй като не им се получава, а постигат едно "наводняване" с тези 10 букви. Утре ще пусна търсачка за "10-те божи заповеди" и ...
Дразнещо е ,защото има теми,особено във Фън раздела,където просто няма какво да напишеш с тези 10 букви.А начини за заобикаляне много,така че единственият постигнат ефект е отрицателен.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead