.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Лош късмет в любовта ..

Здравейте приятели! Не знам дали съм уцелила категорията понеже съм нова в сайта но искам да споделя нещо с вас и да ми кажете дали просто си въобразявам или може и да има нещо вярно.. Значи става на въпрос за счупено огледало,което всъщност не е мое а на моя приятелка .. То е средно по големина.Точно когато го счупих аз се правех на булка с едно перде (просто се забавлявахме) и се оглеждах на огледалото,тогава пердето някак си се е закачило за огледалото и го счупих .. Счупеното е в горния ляв ъгъл-не е много голямо но не е и съвсем малко.. Това се случи преди около 5 години може би но не съм сиг. дали са точно толкова .. Та мисълта ми е,че тя все още го държи в тях а нали казват суеверието за 7-те години нещастна любов бла..бла.. Не вярвам попринцип много на тези неща но преди да се случи това имах прекрасен- така наречен любовен живот а от тогава до сега сякаш нещо не позволява да се събера с нито едно момче..Смисъл не съм грозна,дебела,пъпчива и подобни,дори много са ми казвали, че съм красива (без да звуча самовлюбено) и точно,когато може нещо да се получи и се скапват нещата.. А когато моят любовен живот се провали на нея и се 'отвори парашута' и има страхотен дори пре-страхотен любовен живот ... (не е ли странно) . И преди време се замислих дали сега като тя все още държи огледалото в тях и се оглежда в него - би ли могло тя да е взела и моето 'любовно щастие' .. ?! Не знам дали звучи прекалено налудничево но такова чувство имам .. Не искам да питам приятелите си,защото ще ми се изсмеят и за това реших да е тук и анонимно .. а ако го кажа на нея (тя понеже има много голямо самочувствие за себе си, ще каже,че и завиждам а това не е вярно-просто искам своето).!

... Чуй сега... Отиди хвани приятелката си за косата и тресни главата и в огледалото да се счупи цялото на хиляди парчета.... после вземи една подкова и я удари по главата! Накрая едно заешко краче и го набутай в канала отдолу... проблема е решен край на лошият късмет

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Ако толкова те притеснява, купи и едно огледало и я помоли да изхвърли старото.
    Иначе-въобразяваш си.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Пак суеверия... аз като се сетя колко огледала съм счупила през нетолкова дългия си животец
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Всичко опира до мислите и съзнанието ти .
    Всичко е там.
    Мисълта е ключа към всичко.

На кратко - няма суеверия , ти си ги внушаваш .
    Живей си живота и не чакай някакви си години за да го започнеш.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от amaz1nG Виж мнението
    Всичко е там.

Напълно съгласна!

Всичко е там.

и аз така мисля

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Пали свещи и чете заклинания през нощта . Да ви е*а и в сапунките ... Била се оглеждала в огледалото и крадяла "любовно щастие" ХАХАХАХАХАХАХАХАХА Епично !
    По-лесно е да обвиниш "Магическото счупено огледало" на приятелката си , отколкото да потърсиш проблема в себе си ...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    По-лесно е да обвиниш "Магическото счупено огледало" на приятелката си , отколкото да потърсиш проблема в себе си ...
    Точно.
    Ако вече толкова години не се получава нищо между теб и момчетата, които харесваш, търси проблема в себе си. Ако си толкова перфектна, колкото се описа, няма да има имаш такива проблеми.
    По-малко самочувствие и ще видиш как огледалото няма да ти действа.
    И спря да се върти за миг земята..

Girl, please. На 14 съм от както съм се родила съм счупила поне 5 огледала..спокойно проблема не е в това.

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Всичко е там.

Именно. Имаш лош късмет в любовта (може би), защото си мислиш, че трябва да имаш лош късмет. Винаги когато се случи нещо лошо в любовния ти живот, ти го свързваш с това огледало и до там. Проблемът не е в огледалото, а в това, че си въобразяваш някакви глупости. Ще намериш правилното момче, спокойно, животът е пред теб.

Ducky wenii Maimunchoo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си