- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мили дами, :)
защо, моля, обяснете ми, се загрозявате умишлено? Кое е красивото на това да хванеш баданарката и да се наклепаш както само изтъкнат бояджия маже ограда? Откога прическата "гръмнал бойлер в тръстика" стана красива? Защо, мили дами, си мислите, че като не сте естествени сте по - хубави, моля, отговоретеПък нали хубавата жена си е хубава и без грим? Който ме подкрепя, моля да добавя по една точка, а който не - да сваля една (отрицателен резултат е възможен) - по модел на една игра тук във форума
![]()
От мен - 1![]()
Мили ми човеко, ти си момче и хич не разбираш от грим. Искам да ти кажа, че в едно добре гримирано момиче ти въобще няма да забележиш, че има също толкова грим колкото и тези, за които ти говориш.
Предпочитам момиче с повече грим, отколкото без грим. Иначе ми изглежда невзрачно.
Резултат: 0
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аха, и всеки път, когато съм без грим и се изправя да преподавам нов материал - всички си мислят - леле, тая колко е невзрачна.
Иначе, все ми е та кой се гримира и кой не, но онзи ден имах ситуация...
Гримират ме за бала, давам 20лв, поглеждам се в огледалото и ... щях да припадна. Целите ми очи бяха в сиво + ми ги бяхза затворили от кофти грим. И всички останали момичета в салона бяха също толкова зле.
Прибрах се, измих си лицето и се гримирах сама. Лек очен грим и пудра.
Почувствах се добре.
+1
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз съм съгласна с prosto_chovek . Защо човек трябва да е гримиран ,за да е красив или да изглежда що-годе нормално ? Някои индивиди прекаляват ,но на някои им стои добре ( в определено количество ) . Особено да се нахлепаш с една кофа ФДТ , прекалено тупираните прически и остава този "дък фейс" за снимка на профилчетУ във фейЗбукЪ ;d Аз лично предпочитам момичета без грим или със съвсем малко .
Резултат : 1
Човеко, ти си прав до момента, в който говориш за момичета без грам вкус за дреха, прическа и грим, които се клепат като невидели и без огледало. Но ако един грим или прическа е направен добре и с вкус може само да подчертае красотата, където я има. Лошата истина е, че ако някой/някоя си е грозен, ако ще 100 тона грим да сложи - все тая.
Както аз имам високи изисквания за мъжете да се поддържат - фитнес, дрехи, лична хигиена, така и аз държа да съм at my best, което включва да съм гримирана, с прическа и токчета. Водещ фактор е личното удоволствие от външния вид.
говоря за случаите, в които момичета слагат грим във всички ситуации - до магазина, до кооперативния пазар, до тоалетната. Въпросът е защо трябва задължително да се клепа![]()
Откажи се майна никога няма да разберем кВо ли се крие в главата на другия пол -![]()
с грим или без, ако едно момиче е хубаво, то ще си личи.. кофти сложения грим си е кофти във всички ситуации ... а за прическите, бас държа, че там си крият цигарите и пищовите по математика
аз съм +1
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
благодаря ти, заради теб разбрах едно приложение на тези прическиИдейно е и аз може да си пусна малко повече коса, така, да крия това - онова
![]()
Мили не знам какъв си- я ми подскажи смисъла на тая тема?! Да се пораждат спорове и всеки да изтъква мнението си , мислейки , че ще успее да си го наложи . Като им е кеф нека се гримират, като не-не . това е
смисълът е смисловне е с цел пораждане на спорове, както виждаш съм задал конкретен въпрос
![]()
няма да се откажем от грима, прикрива разни дребни дефектчета, които ни смущават
клепайте се, мацета, няма лошо, стига да е по-лек и дискретен гримът, особено за ежедневието
и гледайте да не ви се разтича/размазва>много грозна гледка![]()
Все едно аз да питам що толкова се кефите на мачове , що носите предимно тениски и тн . Безсмислено е , макар и аз да задавам конкретни въпроси . Гримът прикрива, и също така подчертава красивото в лицето . Колко още искаш да прочетеш, че да се убедиш? Момче в такъв раздел е доста нз странно
обичам да гледам ма по три причини. Първата е чисто социална. Събираме се компания, хапваме, пийваме и всичко, което си върви с тези двете. Второ, не всеки обича да гледа мач, но тези, които обичат, гледат, защото футболът просто е една хубава игра (не за всички, но за много хора). Третата е чисто и само за избиване на някаква агресия, един вид отдушник
Носим предимно тениски, защото сме по - практични. Тениската е по - удобна, лесно се пере и не те е яд ако я скъсаш/изцапаш/ликьосаш и други подобниОтговорих
![]()
http://25.media.tumblr.com/tumblr_ly...5yqao1_500.jpg - Алена Шишкова без грим
http://carter.myshowroom.se/files/20...ishkova-44.jpg - отново тя
http://www.modereporter.ch/wp-conten...plane-2012.jpg - Адриана Лима без грим
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m1...ry43o1_500.jpg - и пак
http://www.amazingmakeup.com/picture...out-makeup.jpg - Ева Лонгория
Я сега вие момчета ми кажете, докато вървите по улицата, заглеждате ли и обръщате ли се след момичета, каквито снимки посочих? Защото аз силно се съмнявам. Добре сложеният грим изтъква хубавите черти, ако има такива, и прикрива недостатъците. Сега разбирате ли разликата?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
много, много повърхностно мислене. Тях не ги оправя само макиажа, освен това никога не съм харесвал нито адриана лима, нито ева лонгория![]()
Хубаво е да има повече хора като теб, наистина. Но както вие мъжете се интересувате от едни неща - спорт, коли и други, така и ние жените споделяме една страст - козметика и облекло. Не мисля, че една жена, която уважава себе си, не би искала да изглежда добре - и това са нашите методи. В никакъв случай не съм на мнение, че гримът загрозява, ако е нанесен правилно за подходящите случаи.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Просто човек, с тази тема ме спечели като читател.
+1
Последно редактирано от dreamwalker : 05-26-2012 на 15:52
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
благодаря. За разлика от фейсбук, моите постове са и винаги ще бъдат безплатни. Всичките![]()
Хубавата жена може и да е хубава без грим, но грозната или да кажем "обикновената" не е. Това е положението. Гримовете са създадени за да разкрасяват грозните, но жалко, че понякога загрозяват красивите. Разделът "Козметика и диети" не е моя територия, за съжаление. ;]]
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Съгласна съм на 100%, въпреки, че намирам и трите са красиви независимо дали са с грим или без.
Мъжете до толкова разбирате от грим, че не правите разлика когато една жена има или няма грим освен ако не си е изляла кофа боя върху лицето.
Все едно аз да питам колко грим имат дамите на следните снимки:
![]()