- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само За Жени!
Момичета разкрепостени ли сте? До каква степен ви е перверзно въображението и имате ли задръжки с секса?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
според мен, една жена трябва да е дама в обществото, където има една приказка, и мръсница в леглото...с приятеля си си позволявам да се държа разкрепостено, но за пред хората съм "добро момиче" (angel)
Сега е редно да кажете и какво разбирате под 'разкрепостено'.*
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
сметани, ягоди медове връзвания белезници анален гълтане ДП мръсни думи странни пози и ощше и още ТОВА ЗА МЕН Е РАЗКРЕПОСТЕНА ЖЕНА
6б3З10
^ На кое казваш ДП?
Стига той да го иска, нищо не отказвам. Пък той е нормален, тъй че не би поискал да ми завре пишка в окото или скат, примерно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
без скатове писсове и сякви миризливи работи!!
6б3З10
Бахти гадориите.. Даже се чудя на някои как ги възбуждат тия писове, скатове и т.н. :& Направо се отвращавам..
Без скатове писове и лайна! Това е извратено! Говоря за дами които обичат силните усещания в секса![]()
Оф , питате ,ама и вие не знаете кво питате.
Не си падам по скато , писове, БДСМ хард и разните му фистинги ,мистинги и така нататък...нямам проблеми да правя нежен или груб секс, според зависи ми е.
maDamn
Гълтане - не ми пречи , правя го , навита съм за анален , дълбоко гърло ,кат се науча ,що не![]()
maDamn
Не съм гълтала все още,май ме е гнус,анален съм правила точно 3 пъти и не са ми се празнили отзад,а дълбоко гърло не знам какво е
Имам задръжки .. даже бая големи... Дам, мога да съм мръсница, като се отпусна с човека, но не мога да позволявам всичко, някои неща просто не са за мен![]()
Малко са ми задръжките ама само с определени хора.
Първоначално написано от antifashionshit
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Амии граници и норми трябва да имаме.Гълтане - защо не..анален- не знам зависи.. публично място...публични публично, колко да е публично .. наистина с любим човек, защо да не експериментираш?мм а това да сбъднеш фантазиите си .. хохоо неописуемо (душевен,а после и физически хипероргазъм)
![]()
Ако съм възбудена, хич не ми се струват развратни тея неща...склонна съм да ги правя (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Като изключим скат, пис или някакъв жесток бдсм (в който наистина да има "ранени"), бих и съм правила почти всичко останало.
Тройките не са ми по вкуса, съмнява ме някога да правя, леглото е за двама. А сексът на публични места не е извратен, а е простотия. Не съм загоряла тийнейджърка нито партньорът ми, че да сме толкова първични или пък да нямаме терен.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз явно съм ного смотана и изостанала, защото половината от изброените неща не биха ми доставили ама ниакво удоволствие. Радвам се поне, че съм си взела също толкова смотан и изостанал мъж, на който не са му нужни.