.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Откачена съм...не ми пука колко са околоните,къде сме...с каква компания сме. Адски шумна съм и обичам всичко,стига да е с човек когото обичам и към когото имам страст...Няма ли чувства всяко едно от тези неща ти става неприятно. Дори и секса горчи...

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    Ако съм възбудена, хич не ми се струват развратни тея неща...склонна съм да ги правя (:
    И аз така.
    С него съм склонна на всичко, което поиска.
    Единственото, което няма да позволя е тройка. Но с това нямам проблеми, защото и той е на мнение, че леглото е за двама.
    И спря да се върти за миг земята..

[QUOTE=bootyboy;10184550]сметани, ягоди медове връзвания белезници анален гълтане ДП мръсни думи странни пози и ощше и още ТОВА ЗА МЕН Е РАЗКРЕПОСТЕНА ЖЕНА[/QUOTE

Това не е ли прекалено разкрепостенo

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Бахти гадориите.. Даже се чудя на някои как ги възбуждат тия писове, скатове и т.н. :& Направо се отвращавам..
    +1 гнусно си е ....

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Анален, орален, празнене в устата, в дупето, на циците и още, гълтане, връзване, белезници, вибратор, пози всякакви, места всякакви (вкъщи и навън) , ако това е достатъчно разкрепостено за вас - ДА разкрепостена съм.
    Задръжките ми са свързани със скатове, писове, тройки и оргии, прекалена грубост и истински рани след това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си