.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 297

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Има ли потребител дето те дразни ? А който харесваш ?
    Обичаш ли деца ?
    Ходиш ли на фитнес ?
    Любим спорт ?
    Външния вид или акъла е по важен според теб ?
    Кво мислиш за мен ?

Супер фен Аватара на storex
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    Има ли потребител дето те дразни ? ->Има такива, които са ми направили неприятно впечатление, взимат се много на сериозно и очевидно прекаляват със самочувствието, много са нахакани и всичко знаят и могат, пък като им видиш снимките, чак се чудиш дали са се поглеждали в огледалото да се видят на кво приличат... Ааа и подхождат чак вече с пренебрежение към простосмъртните Но това само прави лошо впечатление, няма начин да ме раздразни, дори се забавлявам и ми става смешно, като чета някои коментари
    А който харесваш ? -> Разбира се, че има. Общо взето от няколко коментара в няколко различни теми човек може да придобие представа що за човек е съответния такъв. Сега няма да давам конкретни примери за тези, които ми харесват, че да не се възгордеят. Който си го харесвам, вероятно го е усетил и си знае
    Обичаш ли деца ? -> Да, много са ми милички децата Но в последната година ми станаха още по-милички, защото имах предмет педиатрия в университета и просто беше ужасно... сблъскваш се с болни деца, някои от които са с неизлечими болести и не може да им се помогне с нищо... а за някои знаеш, че ще си отидат след някоя друга годинка... и тези деца не са виновни с нищо, а съдбата ги е наказала толкова много... и като видиш родителите до тях, още по-жално ми става... Случвало ми се е дори, докато разпитвам родител и като почне да разказва за заболяването на детето, се разплаква... Спирам до тук, че ми стана гадно чак...
    Ходиш ли на фитнес ? По принцип се опитвам да спазвам някаква форма, но в момента точно съм в "почивка" ))
    Любим спорт ? -> Тенис на корт и волейбол
    Външния вид или акъла е по важен според теб ? Акълът е по-важен, но външния вид не трябва да се пренебрегва! Направо ми се гади като видя 12-16 годишни женски прасенца как им седят прашките отвънка, заголили ШКЕМБЕТАТА и като сложили 2 тона грим и вече са най-красивите... А всъщност изглеждат все едно са глътнали капсула... гърбави и шкембелийки... Е, това не важи за всички, но има тенденция за затлъстяване на младите жени в България... И то не е само от мазната храна, която се яде на крак, ми и от бездействие - пред компютъра и без спортуване и тва е... И разбира се, от КОЛИЧЕСТВОТО ХРАНА, което се изяжда... Много обичам, когато жена каже: "Ми аз качвам килограми, пък нищо не ям" - това всъщност е Н Е В Ъ З М О Ж Н О ... няма как да случи просто... тея сланинки не идват от въздуха... Да, има и ендокринологични и болести на обмяната, но дебелите, които са дебели заради това, са малък процент, пък и те може да имат болест и пак да си хапват като за световно Та мисълта ми е, че трябва да се обръща внимание на външния вид, не само за да се чувства комфортно човек като се разхожда по улицата, ами и от гледна точка на здравето, защото затлъстяването води до куп проблеми с течение на времето... Спирам, че много се отплеснах
    Кво мислиш за мен ? -> Кефиш ме, забавен си ми, само не прекалявай да се изтъкваш колко см ти е обиколката на бицепса - на мен не ми пречи, но някои 100% си мислят, че се надуваш Ааа и продължавай да тренираш, но моля ти се без зоб!!! Добавки - да, но зоб, моля ти се - недей, ако искаш ще ти кажа на лично съобщение какви са ми съображенията
    Друуууг?
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си