.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 297

Hybrid View

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Знаааааачи
    На колко си години?
    В Пловдив ли живееш?
    На колко ти беше първия път? (ако си имал, ама се съмнявам да си нямал )
    Как се регистрира тук?
    Има ли съфорумници които те кефят?
    А такива, които те дразнят?
    Какви са ти очакванията за стола?

Супер фен Аватара на storex
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Знаааааачи
    На колко си години? -> 23 годинки
    В Пловдив ли живееш? -> Откакто се помня живея в Пловдив и тук смятам и да ритна камбаната
    На колко ти беше първия път? (ако си имал, ама се съмнявам да си нямал ) -> Бая късничко според съвременните разбирания, бях 1-ви курс в университета, разбирай 19 годишен
    Как се регистрира тук? -> Регистрирах се като бях осмокласник и търсех материали за едно есе, после обаче си направих нова регистрация
    Има ли съфорумници които те кефят? -> Имам си фаворити, разбира се, ти си една от тях, други такива са ми TaylorGang, Nakadah, пича дето е много запален по фитнеса и все не мога да му запомня ник-а (AngerFirst), имам и доста още, които обаче не влизат отдавна
    А такива, които те дразнят? -> По-скоро има такива, които са ми правили неприятно впечатление, но да ме дразнят чак... не
    Какви са ти очакванията за стола? -> Очаквам някои да се удивят от отговорите ми, ако се зададат достатъчно въпроси, които да ме разкрият, понеже съм малко по-особен тип с нетрадиционни разбирания за някои неща, дори един приятел като ме запознава с негови други приятели ги предупреждава за това
    Това е засега, очаквам още въпроси, квото и да е, на всичко ще отговоря честно :0
    Последно редактирано от storex : 06-23-2012 на 22:36
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си