.
Резултати от 1 до 25 от общо 297

Threaded View

Супер фен Аватара на storex
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    O, поласкана съм. -> няма за какво, сама си си го заслужила
    Какво да разбираме под "нетрадиционни разбирания"? -> ми например хората се учудват, че рядко употребявам алкохол и то в малки количества (но затова си имам причини - първо, че почти винаги излизам с автомобила си (но когато искам да пия излизам без кола де), но най-вече щото съм имал 1 опасен момент за здравето след едно пиянство , друго странно, което не се разбира масово, е, че много рядко мога да се навия да ида на чалга бар, ако те интересува, ще обясня защо ), другооо - че съм крайно моноганен тип... също друго е, че съм твърде директен, дори с хора, с които току-що съм се запознал и ако ме изнервят с превземки, надувки и стойки почвам да им вкарвам словесни атаки и доводи, оборвайки ги колко велики и недостижими се чувстват, въпреки липсата на покритие за самочувствието им
    Стария или новия град? -> Новият - за през деня, Старият град с т.нар. Рахат тепе - любимо място за вечерта с приятели (или с девойка)... от 8ми до 12 клас това ми беше любимото място и бая истории е имало там (хубави разбира се), там обичам да пийвам и да паля цигарки, особено лятото... с невероятната гледка към северната, западната и източната част на града
    Несебър или Сл. бряг? -> Ми да ти кажа... абитуриентската ми беше на Слънчев бряг и не останах баш много очарован, наистина можеш на идеш на бар и да се разглобиш, ама ми идват прекалено в повече пияниците, билпо то българи или чужденци, така че може би Несебър
    Море или планина? -> Морето е с голямо превъзходство пред планината за мен, не че планина е лошо, ама имам много голям афинитет към морето...
    Гледаш ли футбол? Да, но само по-големи футболни събития
    А някакъв друг спорт? -> Тенис и волейбол (не пропускам турнири), винаги ги следя много подробно
    Снимката ти от кога е? -> от абсолвентския ми бал, който беше на 18 май тази година
    Можеш ли да пееш? Това могат да го кажат хората, които ме слушат, когато пея, по принцип не твърдя за нищо, че мога да го правя добре в живота, освен 2 неща -> че не допускам правописни и пунктуационни грешки и като видя някой неграмотен... полудявам. Второто е, че имам претенции, че притежавам музикален слух, но това не значи, че съм добър в пеенето, може да се каже, например, че пея вярно, но не притежавам нито подходящ глас, нито голям диапазон, нито техника, така че по-скоро - НЕ
    Какво мислиш за расизма? -> Мисля, че това е идиотско нещо, което трябва да се изкорени...

Удря ме много на глупости тази вечер, извинявам се.
    Давай още въпроси (
    Последно редактирано от storex : 06-23-2012 на 22:42
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове