Не се дразня на пушачи, самата аз имах един кофти период през който бях започнала да пуша, но след една-две седмици започна да ми става лошо и след като повърнах от тях не съм припарила до цигара. Не ми пречат, тъй като майка ми е пушачка, както и батко ми и дишам цигарен дим всеки ден. Това си е избор на пушачите, никой не може да им нареди да спрат. Малко се издразних, че влезе тази забрана за пушенето в закрити помещения, защото първо, че така заведенията губят клиенти и второ, че това е един вид дискриминация. Обаче съм твърдо против хората, които пушат само за изгъзица, защото това е "модерно". Или 11-12 годишните пикливи деца, които се мислят за по-големи с цигара в ръка. То не, че аз съм много голяма, обаче си имах причина, поради която се насочих към цигарите, а не само заради гъзарията. И да, мисля, че цигарите могат да се спрат. Само че се иска голяяяяяяяяяяяяяяяяяяма воля за това. Спомням си как баба ми си държеше кутията с цигари и я оглеждаше.. хвърли я на земята и каза "От днес аз НЯМА да пуша!". И наистина спря. И до ден днешен не пуши. Това няма да го забравя, такава воля и такова желание... Можеш да ги спреш, стига да искаш!
Иии:
Имаш ли хоби?
Обичаш ли да рисуваш?
А да си похапваш?
Вярваш ли в духове?
Вярваш ли в Господ?
Мнението ти за изневярата? Би ли я простил?
Кое е най-слабото ти място?
Би ли променил нещо в себе си?
Какво е способно да те изкара извън релси?
Между другото много ми харесва това, че не е нужно да си обяснявам въпросите по-подробно и ме разбираш, и отговаряш пълно на тях! Дано ме разбра