Ах, това за изневярата.. И аз бях на това мнение до преди време, обаче напоследък го промених. Дали е за това, че имам прекрасна връзка (да, знам, на 13 за каква връзка мога да говоря, обаче е така.. дори 20 годишни хора ми завидяха < и като казвам това нямам намерението да се хваля или нещо, просто си защитавам мнениетo.. Та дали е от момчето, или просто съм прекалено влюбена - не знам. А може би и двете? Имам му пълно доверие и знам, че не би направил такова нещо, а дори и да го направи то ще си има причина, която със сигурност ще е достатъчно разбираема, че да му простя. Но все пак, това е нещо недопустимо и със сигурност ще ми стане изключително неприятно ако разбера, че човека, на който държа ме е предал по този начин. Но всъщност не се знае, дано не разбирам какво е да ти изневерят.. Имам роднини, които са изневерявали и съм им се сърдила, че са го правили. Що се отнася за мен - никога не бих изневерила и да искам няма да мога..
И така:
Изневерявали ли са ти?
Гнуслив ли си?
Харесваш ли се? Като външен вид, характер..
Можеш ли да танцуваш?
Влияеш ли се от мнението на околните?
Колекционираш ли нещо?
Какво харесваш в компанията си?

И един важен въпрос -Смяташ ли се за щастлив? Какво може и те прави истински щастлив човек?