.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 297

Hybrid View

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    А,за мен какво мислиш? ( знам,че не ме познаваш,но сигурно имаш някакво впечатление ;d )
    Коя зодия си ?
    И вярваш ли в хороскопа ?
    А в сънищата ?
    Вярваш ли в съдбата и в това че бъдещето на всеки човек е определено ?
    Един живот зле живян, не заслужава да се живее, съгласна ли си ?
    Какво те кара да смяташ един човек за добър ???
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bubkaa93 Виж мнението
    А,за мен какво мислиш? ( знам,че не ме познаваш,но сигурно имаш някакво впечатление ;d ) Мисля, че ти се кефя, че имаш климатик, защото и аз имам, ама не работеше 5-6 месеца и сега като ми го оправиха се усмихвам само като го погледна
    Коя зодия си ? Дева съм
    И вярваш ли в хороскопа ? Да, повечето неща от хороскопа са верни за мен.
    А в сънищата ? Определено вярвам в тях, имах приятелка, чиито сънища винаги, ама винаги се сбъдваха.
    Вярваш ли в съдбата и в това че бъдещето на всеки човек е определено ? Донякъде да, донякъде не..
    Един живот зле живян, не заслужава да се живее, съгласна ли си ? Не. Независимо колко зле живееш това е живота ти по-лесно е да се самоубиеш, отколкото да намериш начин да си го оправиш. Определено не съм от хората, които си падат по лесните неща.
    Какво те кара да смяташ един човек за добър ???Когато би се раздал за някой без да иска нещо в замяна.
    .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си