.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Съвет

Съвет

Да обясня първо ситуацията.
    С приятелката ми ходим от 1 година,от един град сме.Виждаме се 4-5 пъти седмично по няколко часа.Разбираме се , но напоследък си харесвам едно друго момиче , което не съм сигурен дали ме харесва.
    Лошото е ,че съм в този град от скоро (1година и нещо) и нямам никакви познати и приятели,и се чудя ако скъсам с приятелката ми , дали това ще е правилния избор?
    Много се колебая и се обръщам към вас за съвет.От класа ми има 7-8 момичета и вече 3-4 от тях на периоди ме привличат като сега е конкретната госпожичка заради която обмислям този вариант.
    В момента приятелката ми не ме привлича освем може би сексуално , но знам,че тя много държи на мен и ще и е трудно ,също така ще загубя приятел.
    Побърквам се последния месец всеки ден това ми е в главата и не знам какво да правя.
    Помогнете!

... аман... Ето съвет - ако си с някоя само защото те е страх "да изгубиш приятел" значи бая си сгрешил завоят... махай таз и взимай другата но като мъж на мъж ти казвам да си запазиш резерва... ако с 2-рата не потръгне запази 1-вата - гадно е но място за съжаление не трябва да има!

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Сигурен ли си, че си готов да се откажеш от всичко което имаш със сегашната си приятелка?
    Ако не чувстваш нищо към нея няма смисъл да я залъгваш.
    Ти трябва да решиш.

След като сте стигнали до тук,не си виновен само ти,предполагам че тя не ти дава нещо,каквото искаш или имаш нужда Щом се чудиш и те привличат други,по добре да се разделите,въпреки че никой от нас във форума не може да ти даде най-добрия съвет,можеш единствено ти да си отговориш,защото най-добре знаеш за отношенията ви и връзката като цяло.

според мен, започне ли човек да си задава подобни въпроси "да скъсам ли с нея", "искам ли я още" т.н.. значи, че НЕ Я ИСКА ... ако искаше да сте още заедно, ако всичко ви беше наред, никога нямаше да се чудиш дали да скъсаш с нея ..никога нямаше да погледнеш друго момиче или да кажеш, че приятелката ти не те привлича .. Щом се ЧУДИШ, значи не си сигурен, а щом не си сигурен, значи няма смисъл да продължаваш да се самозалъгваш Била съм в подобна ситуация, 4 месеца се ЧУДЕХ дали искам да съм с човека, с който бях, или не ..и в крайна сметка се разделихме .. беше ми кофти точно 2 дни, а след това започнах да се радвам на свободата си .. : ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си