- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- molq vi pomognete mi..!
haresvah istinski 3 momcheta..1voto momche beshe zabavno i pecheno.Pisahme si,'svalqhme se',no toi haesvashe bratovchedka mi…lqtoto svurshi sprqh da go vijdam i trupkata otmina….3roto momche koeto haresvah e ot klasa mi to e krasivo zabavno i pechno..no toi nikoga ne bi me poglednal v drug svetlina osven friend zone … nie sme tolkova razlichni toi hodi po kponi do 1h-2h dokao az se pribiram v 19h sled kato sum bili okolo bloka mi,….na edin rojden den se zapoznah s momcheto koeto haresvam sega…toi e rus sus sini ochi malko po-visok ot men ..toi e perfekten…haresvashe me sled rojdeniq den pisheshe mi che me obicha..no sled 1 sednica nqkak si neshtata prikluchih i az bqh sukrushena…ne namirah smisull na jivota si….praveh vsqkakvi opiti da go podsetq che sum tam i go obicham,che go chakam i vinag shte sum tam za nego…i edna vecher toi mi pisa kaza mi che haresva men i oshte 1 momiche,koeto e ot klas mu..znaeh ce nqam shans zashoto te se vijdat vseki den…i tak vinagi kogato zapochvashe da mi stava neznachitelnno p-leko tai pak se poqvqvashe i chuvstvata i izblikvaha nanovo…predi 3 dni toi mi zvunna i mi kaza che me obicha…togava az napravo ne znaeh kude se namiram ot shtastie..no prochetoh sms v oito toi kazva na oshte momicheta ch gi obicha .. napravo bqh razbita…iskam da go zabravq no shtom pogledna snimkata mu i sqkash se vlubvam otnovo… iskam da sum s nego,no znam che nqma da uspeq..ne sum dostatuchno dobra za nego…zatova reshih da go zabravq..no ne moga,,zatova v molq da mi pomognete ..
Пиши на кирилица. -.-
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
не чета маймуницанито простотии на неориентирани момиченца, които твърдят, че едва ли не обичат истински един вагон хора
![]()
доста объркано си писала почти нищо не разбрах..но съветът ми към теб е да забравиш този търсеният ,защото не е никак добра партия и да си потърсиш някого който ще те заслужава..Ако искаш да го забравиш по-бързо ограничи всички контакти![]()
Прати го при мен аз ще го оправя тоя руснак... веднага ще го забравиш нямаш грижи
Писането на кирилица е задължително.