.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Arrow Хининова вода.. и не само!

Здравейте и аз мисля да си купя тази така прочута хининова вода,но някой може ли да ми обясни по-подробно как се използва?! И дали всеки ден?
    Също така ако я използвам редовно през ден или всеки ден за 3 месеца косата ми с колко ще е пораснала? . А тези,които не са доволни от хининовата вода биха ли предложили нещо друго с което косата ми ще може да порасне по-бързо?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ох,има толкова много теми,че и няколко доста големи,за косата ... Защо не проверявате в тях преди да пускате поредната нова
    И все пак по темата:Използваш я когато решиш - може след баня,може всеки ден.Нанася се в корените,след това се оставя да попие.Може и да я втриваш,ако искаш и по дължината може да слагаш.
    За 3 месеца ще ти порасне,но не много - все пак това е коса и си расте бавно.
    За неприятни странични действия - може косата ти да стане по-мазна,може да започне да капе ... При всеки е различно.
    Други подобни продукти - Тривитаминол (купува се от вет.аптека и се прибавя към маска за коса - в Гуугъл има достатъчно инфо) или стимулант за коса на Икаров.Аз лично за други продукти не се сещам.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на pressiana
    ^Moже и бадемово масло, иначе това е като цяло.
    Погледни темата "всичко за косата" или както там беше.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Чувала съм добри мнения за Себорал форте.

Повече от фен Аватара на vassy
    в корените след баня (като е мокра) аз лично я втривам... бадемовото масло се слага в краищата и не е за растеж.
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Цитирай Първоначално написано от vassy Виж мнението
    в корените след баня (като е мокра) аз лично я втривам...
    И аз така я използвам, иначе също за растеж ползвай и серума на Икаров

Цитирай Първоначално написано от vassy Виж мнението
    в корените след баня (като е мокра) аз лично я втривам... бадемовото масло се слага в краищата и не е за растеж.
    Не съм съгласна.Бадемовото масло се слага и в корените и по дължината,преди къпане естествено,и се води един от най-мощните стимуланти за коса.

А да ви попитам това бадемово масло ли използвате? Защото тук пише, че е за кожа...

Град
    Също така с подчертан шрифт пише това:

"Бадемовото масло се нарежда сред най - мощните природни стимулатори за поникване и заздравяване на косата. Подхранва нейните корени, стимулира растежа, засилва блясъка, гъвкавостта и еластичността."

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    След баня се пръска в корените ...Може да е използваш всеки ден и на суха коса

Цитирай Първоначално написано от teen4e55 Виж мнението
    А да ви попитам това бадемово масло ли използвате? Защото тук пише, че е за кожа...
    Става за коса,естествено.На листовката пише.

Хмм, косата за 2 месеза преблезително с колко може да порасне? (с хининова вода)
    Имам и друг въпрос.. това бадемово масло от къде мога да си го закупя?

Град
    За първия въпрос - зависи от самата коса,но не очаквай чудеса като една педя,примерно
    За втория - от всяка аптеката

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    За първия въпрос - зависи от самата коса,но не очаквай чудеса като една педя,примерно
    За втория - от всяка аптеката
    Благодаря ти. Е педя,педя.. толкова за една година

Супер фен Аватара на lqlq89
    3-4 см.
    От аптеката или от парфюмерия. Навсякъде ги има.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

А омазнява ли се косата с бадемовото масло? И каква е цената му?

Град
    От почти всеки продукт може да започне да ти се омазнява косата - всичко си зависи от организма ти.
    А за цената - около 3-5лв. в зависимост от разфасовката и марката.

Аз използвах някаква маска до скоро и косата ми много бързо се омазняваше И сега я спрях..

Благодаря! Каква маска си използвала? ^

Сега се порових и не мога да намеря снимка. Иначе се казва 'Зара' , българска е Ухае приятно и аромата се запазва дълго,но като цяло не съм много доволна

Аз съм използвала хининова вода, но при мен нямаше никакъв ефект. Косата ми я направи по-мека на допир, но само толкова

Голям фен Аватара на cheburashka
    маската ти преди миене или след се нянася на косата? ако е след и си я нанасяла и в корените, нищо чудно да ти се омазнява косата

Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    маската ти преди миене или след се нянася на косата? ако е след и си я нанасяла и в корените, нищо чудно да ти се омазнява косата
    Маската ми е за след измиване на косата и трябва да стоя 10-15 минути.. и аз си стоя в банята,чакам 10-15 минути и я изплаквам

Косата става мека,мирише много приятно,но много бързо ми омазнява косата.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пробвала съм с бадемово масло и хининов шампоан- от него косата ми добиваше червен оттенък, но ги спрях заради омазняването.
    Най-мързеливо и изгодно ми идва да пия Герикапс.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си