- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Фейк профили .
Да .
Да тя е кучка .
Не , никой не е толкова гаден .
Идея си нямам .
Така това е една много дълга история, но ще се опитам да я разкажа по възможно най-краткият вариант .
Всичко започна , когато една моя приятелка ще я наричам А. направи фейк профил във Facebook , който щеше да й служи за игрите , общо взето от никакво значение . Така до тук добре , но после тя качи снимки на хора от сайтове като weheartit . Добави приятели във фейк профила , който ще наричам Санди ( примерно ;д ). Започна да си пише с хора , които познава . Измисли фалшива история . Хората вярваха , започнаха да споделят тайни . Какво им се случва , какво мислят за нея и така . Те вярваха , защото мислеха , че тя не може да каже на никой най-малкото , защото дори не е от техния град ( такава беше историята , че не е от София ) . За да изглежда тя по реалистична , ние М.(аз) , М2. , Л. направихме други фейк профили , пак с фалшиви снимки и и информация . Представяхме се че сме от Лондон и пишехме на английски . Основните хора с които си пишехме бяха две момчета от нашия Е. и И. . Те ни споделяха своите тайни и всичко от ''света на момчетата'' . Неща които никога не би казали на момиче от техния клас . Да си пишеме с тях стана нещо като навик , поне за мен М. и М2.(друга моя приятелка) , а на Л. и А. (тази която първа направи фейк профила ''Санди'' ) не им пукаше осеобено , те само се забавляваха . Когато ходехме на учлище аз и М2. не спирахме да зяпаме Е. ии..незнам беше толкова смешно , че той не знае кой сме ние . Чудехме се как може да е толкова лесно да преметнеш някой . Колко доверчиви са хората . По време на всичко това , разбрах , че Е. ами не знам просто ми беше интересно да си пиша с него .
На няколко пъти ние се издавахме , но замазвахме положението . Накрая ..наскоро (преди две-три седмици) Л. се издаде като писа на бг и не успя да замаже положението .Те научиха и спряхме да си пишем с тях . Но на мен ми липсваше .. Както й да е . Но забравих да кажа , че между Санди и Е. имаше нещо . Те си пишеха някакви милички неща , щяха да стават гаджета , въпреки , че не се познаваха . След като всичко свърши на А. и Л. не им пукаше за Е.(момчето) и А. (която беше с профила на Санди) се правеше на влюбена в Е. в училище и го правеше за посмешище пред всички в училище . Накрая качи и някакви снимки с надписи Санди и Е. - Ти си моята любов , искам да се ебем .. и момичето , което Е. харесва беше ги коментирало също с подигравателна нагласа , с нещо от сорта ''оо на тази малко си се поизпотил(снимка) но на втората бива, нали викаше да излезем , е айде бее . '' , защото снимките бяха с някви яки тела с неговата глава . А надписите отгоре минаваха всякакви граници и тя го унижаваше пред всички . Забравих да спомена , че мнението на Е. за всички нас (истинските) е че сме злобни кози , които се държат гадно с всички без причина , което не беше вярно , а и той дори не познаваше . Странно защо но на мен и М2 ни пукаше какво казва въпреки , че преди това дори не сме го забелязвали .. не знаехме дали днес е на училище или не . Та така и Е. вече беше отчаян и му беше супер гадно , че тя така се ебава с него и реши да и плати с джобните си и тя наглата сега ще вземе парите , без дори и грам да й пука за него , че тва са му джобните . Кво са готови да направят хората за пари . Буквално тя му взима парите , защото се ебава с него . И на мен толкова ами е жал за него . Кажете нещо по темата , каквото й да е .Това е най-краткият вариант , има толкова много подробности иначе ;д
Последно редактирано от Chris.Sayway : 05-26-2012 на 18:25
AHahahahahahahahhahahahaaaha
Това е брут
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
От тъпи путки кво може да се очаква.![]()
какво да направиш ли? Ами поговори с родителите ти защо не са те възпитали...
Много сте забавни . Поредните отворковци с ''яки обиди'' , но аз съм виновна , че написах историята сложна за вас . _i_ :*
Нали ;д и пак си остроумен виждам ;д
.. сериозно ли бе хора , аре поне веднъж , не почвайте да обиждате тоя дето е публикувал темата . аре стига вече .
Не сте много в ред. Това, което сте направили е грозно, а приятелката ти с много яките ебавки сигурно е грозна като мамут, фраснат с кирка в челото и си търси внимание. Ако сте над 13, жалко.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()