.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: ЗОМГ

ЗОМГ

Така проблемът е следният . С най- добрата ми приятелка бяхме страшно близки допреди 3 месеца. Тогава тръгна с момчето, което харесваше и тотално заеба мен и още 3 момичета , с които си бяхме като групичка нещо такова. Не сме излизали от не помня кога , не се обажда , не пише . Абсолютно нищо. Момчето , с което ходи е с огромно самочувствие и адски дразни . Нито той ни харесва особено , нито ние него . Опитах да изляза един път с тях при което той не пророни нито думичка и обяви , че се прибира у тях . Приятелката ми все повече се превръща в него - станала е надута и не може да се стои около нея , не е същата . Не знам какво да правя

Остави я.
    Щом е направила този избор за себе си, вие няма какво да се бъркате.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Щом ви е заебала така,значи не ви е била истинска приятелка.После ще я питам като (ако) скъса с надутото си гадже. Все някога ще дотича пак при вас..

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Изпреварили са ме... щях да кажа точно това, че щом те е цитирам : "заебала", значи смятай каква приятелка ти е била...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ъм.. отговора е повече от очевиден - вече не сте сред приоритетите и. Нормално, продължете без нея.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    щом не е същия човек, няма нужда да си мислиш, че сте същите приятелки, нали

Братле ти едва ли имаш силата да я промениш отново, намери си по-добър човек! Разсей се като се запознаеш с други хора. Напълно съпортвам prosto_chovek

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    мерси за което. И СърЛекс е много прав, виж, ще карам честно и направо - така ме прееба приятел, който мислех за най - добър. Това е тип човек. Прави се на приятел, но когато намери по - интересен, те зарязва. Извод - зарежи го и ти

prosto_chovek много точно го каза и признаците си бяха налице отпреди , само че аз отказвах целенасочено да ги забележа . Време ми е за малко промяна и трябва да спра да се ядосвам за неща , за които не нося пряка вина .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си