.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Китара

Повече от фен Аватара на dem0to
    Град
    Internet

Китара

Препоръчайте ми класическа китара до към 80-100лв.Не съм някакъв специалист просто за fun time

Always remember that you are special and there's always somebody who likes you

Супер фен Аватара на DesireToFire
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    за тия пари влизаш в първия технополис, примерно, и си взимаш нещо. За още някой лев отгоре можеш да си намериш що годе читав уошбърн, ако гледаш в сайтове като амазон и има кой да ти я донесе от англия има оферти за тия пари, вече ако ти се дават повече от 200 лева - фендер, ибанец, гибсън, има една модификация скуайър, елктрически, мисля, че са нещо като по - евтина версия на фендер стратокастер, но не съм убеден

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire Виж мнението
    Тази ще ти свърши перфектна работа за посоченото от теб предназначение. :Д

Град
    Internet
    DesireToFire мерси много ! Остават ми още 15 лева и я купувам.А ида наистина на тази китарка искам да се науча да свиря главните неща и да си свирим с приятели

Град
    Internet
    а някой да може да ми препоръча някой сайт с табове или ноти ?

с табове - akordite.com и http://www.guitaretab.com/ , тези си ги ползвам аз. http://www.justinguitar.com/en/AA-000-LessonIndex.php - тук, ако разбираш английски, има някои основни простотийки, дето е хубаво да се заучат, безплатно е. Но ако искаш наистина да се научиш да свириш, наистина хубаво - иди на уроци, ако можеш да си го позволиш и имаш желание Между другото, когато си купувах моята китара, бях в англия и имаше един магазин, дето щяха да го развалят, та като на разпродажба - 25 паунда (около 60 лева) плюс кутия с перца Та затова споменах това с чужбината

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Препоръчвам ти http://www.ultimate-guitar.com/ Ако още не си купил китарата, може да се разходиш до House of the rising force - мисля, че имаше някои много сполучливи за начинаещи класически китари с найлонови струни за по 95 лева.

между другото, едно нещо си мислих, че понякога може да намериш китара на супер цена, но да не е със струни, каквито искаш. Ако е добра оферта - купувай, вземи си и един комплект от другите струни, сменяш и свириш

А ти ако си начинаещ, знаеш ли разликата между звученето на различните видове струни? Смисъл, че "Класическа китара" обикновено означава найлонови струни, на тях звучи хубаво, ако се свири, да кажем, сомбреро, този тип музика (лично мнение), и класика за китара. Аз мисля, че ти имаш предвид Акустична китара (класическата е вид акустична) Не е ли по - добре като за начинаещ да си вземеш метални струни - повечето песни, които слушаш и имат китара, звучат по - добре на китара - при положение, че искаш да свириш с приятели Освен това с китара с метални струни, пръстите ти ще заякнат повече, тоест върховете им ще станат по - твърди и много по - бързо ще забравиш за плюските, които неминуемо излизат При мен това отмина точно за 6 дена Надявам се да съм ти бил полезен

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Освен това с китара с метални струни, пръстите ти ще заякнат повече
    Или пък след като е само за хоби и няма да свири толкова много, ще се изморява бързо и ще му е по-трудно :Д
    Успехи на автора, това китарата е страхотно занимание
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си