- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
скучно е тук Вани..
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Добро утро !
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Бубиииииииииииикак си днеска
амии г/д ;D ти ?
ми супер ся играя цс :"D
чакам един фр да дойде и да отиваме на трен
аз си пия кафето и пушаа ;D чакам да се стопли малко вода да се изкъпя и излизам ;dd ;**
Как сте ? ;р
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
сега ставами :д
ти?
ядем яйцаааааа
оо колко хораа ;D
как сте,какво правитеее ? ;*
чудя се кво да правя :д
ти?
OO Венции .. Ко прайш, отдавна не си влизал във форОНа
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
нищо в момента :д
ти? гледам и ти скоро ще ме минеш по мнения![]()
Венци пак ли не спа цяла вечер ???
е надигаме се от леглото и ставами ;D
преди си мислих ,че имам мнг мнения .. ся кат гледам : D